Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΑΣΙΔΙΚ 26/03/2014 Πληρωμές Ιανουαρίου 2014 -

ΑΘΗΝΑ, 26/03/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΙΔΙΚ

Μετά από επικοινωνία μας με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ενημερωθήκαμε πως μέχρι την Πέμπτη 03/04/2014 οι πάροχοι υγείας ανοιχτής περίθαλψης (Διαγνωστικά Κέντρα και Εργαστήρια) θα πρέπει να έχουν αποστείλει στις κατά τόπους ΠΕ.ΔΙ. (πρώην ΥΠΑΔ), φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα με ισχύ μέχρι τις 30/04/2014, για την προώθηση των διαδικασιών προς αποπληρωμή της προκαταβολής (90%) μηνός Ιανουαρίου 2014 για τις παρακλινικές εξετάσεις και πράξεις που έχουν υποβάλλει.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε πως η πίστωση των χρημάτων στους λογαρισμούς των παρόχων της προκαταβολής μηνός Αυγούστου 2013 θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28/03/2014.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
Δρ Γεώργιος Βουγιούκας   Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος           Βιοχημικός

MEDISPIN

Πρώτα έρχεται η χαρά και μετά το κλάμα .... 

Επιμελής "αμέλεια" ενημέρωσης για τους μήνες 9ος-12ος του 2013 + 10% 2013 που τους κατάπιε η μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ υπέρ CB+RB. 

Παράβλεψη ενημέρωσης για στοιχεία προϋπολογισμού του 2014 και για υποβληθείσες δαπάνες για το πρώτο δίμηνο του 2014. 

8 σχόλια:

  1. Μηπως ήρθε καιρός επιτελους να προστατευσουμε τον κλαδο και τα πτυχία μας;
    Όλη αυτή την αδρανεια δεν μπορω να την εξηγήσω. Γιατι φοβόμαστε να σταθουμε επαγγελματικα χωρις ΕΟΠΥΥ; Αυτό ας αναλογιστει ο καθενας μας. Αν βρουμε την απάντηση ίσως όλα να γίνουν πολυ πιο ευκολα. Ετσι και αλλιως χωρις τον ΕΟΠΥΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (αφου δεν μας πληρωνει,) μόνο ψυχολογικά νοιωθουμε την πλαστή ασφαλεια ότι ανήκουμε σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ27 Μαρτίου 2014 στις 11:11 π.μ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ "ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ" ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΖΑΜΠΑ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΦΘΕΙΡΟΜΑΣΤΕ
    ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΣΙΔΙΚ
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ
    ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
    ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
    ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ 75% ..
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΠΕΔΥ ΚΑΙ για τους εργαστηριακούς ΚΑΙ για τους κλινικους γιατρους.Ο ΕΟΠΥΥ σαν ασφαλιστικος οργανισμος θα επρεπε να αποζημιωνει απευθειας το αρρωστο ΚΑΙ ΟΧΙ τον γιατρο. Ετσι ο γιατρος δεν θα είναι ομηρος κανενος ταμειου θα ασχολειται με τα του ιατρειου του.Ο γιατρος δεν θα επρεπε να ειναι ο ενδιαμεσος μεταξυ ταμειου και ασφαλισμενου γιατι ετσι λειτουργει σαν ασπιδα προστασιας τοτ ταμειου-εοπυυ.Αν ο εοπυυ δεν εχει επαρκη προυπολογισμο θα επρεπε να το εξηγησει απευθειας στους ασφαλισμενους που ειναι και οι αμεσα και μονοι ενδιαφερομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
      Ο ΕΟΠΥΥ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛ ΣΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ;
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
      Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ [ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ]Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ.
      ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ;ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΧ ΜΕ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΜΗ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΛΠ.
      ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚ
      ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΕΡΟΝΤΩΝ[ΒΛΕΠΕ ΠΑΤΟΥΛΗΣ
      ,ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ,ΚΛΠ,ΚΛΠ]
      ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΝΙΑΙΑ ΛΙΣΤΑ.
      ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΤΟΥ.
      ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Με 70.000 γιατρούς στην Ελλάδα σε λίγο θα σφάζονται ποιος θα πρωτοπάρει το μεροκαματάκι του ΕΟΠΥΥ. Ολα τα άλλα είναι απλά λεονταρισμοί.Θα έρθουν εποχές που θα θέλει βύσμα για να μπεις στον ΕΟΠΥΥ όπως παλιά στο ΤΕΒΕ.

      Διαγραφή
  6. και κανουμε συμβαση με εοπυυ εμεις που παμε για κατι παραπανω απο 1200 τον μηνα θα μας πληρωνουν καθε μηνα γιατι ολοι αυτοι οι σοφοι μας διαφεντεουν ( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΝ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑΙΑ) ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή