Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Από άκρη σε άκρη της χώρας κατεβαίνουν τα πούλμαν στην Αθήνα για τη συγκέντρωση

Από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι φαρμακοποιοί μπήκαν από νωρίς το πρωί στα πούλμαν και κατεβαίνουν στην Αθήνα για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα που έχει οριστεί για τις 18.00.

FARMAKOPOIOI.GR

Γιάννενα, Αχαΐα, Εύβοια, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Δράμα, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, Αιγιαλεία, Χανιά αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν δώσει ραντεβού με τους...

... συναδέλφους της Αττικής για να βροντοφωνάξουν ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ στο νομοσχέδιο που βάζει την ταφόπλακα στο Ελληνικό Φαρμακείο όπως το γνωρίζαμε ως τώρα και συγκεντρώνει τον «αφρό» σε 3-4 μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με άλλες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται στο βωμό της δήθεν ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης που ευαγγελίζεται η τωρινή κυβέρνηση.

Το Συνιστολόγιο θα είναι ΕΚΕΙ και θα μεταδίδει όλες τις εξελίξεις.


3 σχόλια:

  1. Οταν χανεις το βαζο με το μελι [εγγυημενο κερδος, μηδενικος ανταγωνισμος,κλειστο επαγγελμα- συλλογος-κονκλαβιο] τοτε δινεις αγωνα μεχρις ...εσχατων πωλησεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο .Μονο που από την καλοζωισμο και το καθησιο οι φαρμακοποιός μας έχουν γίνει κοιλάραδες και ντακοτες και αίμα δεν πρόκειται να βγάλουν.Για σκεφθείτε και έναν ειδικευομενο καρδιολόγο τι χιλιόμετρα έχει γράψει.Προτεινω την αντικατάσταση των φαρμακείων από μηχανήματα τύπου ΑΤΜ για την εκτέλεση των συνταγών.Τοση είναι η αναγκαιότητα της ύπαρξης των φαρμακοποιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή