Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Απαράδεκτη κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ του Πειραιά

https://www.efsyn.gr/
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σοβαρό στεγαστικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΕΟΠΥΥ στον Πειραιά, καθώς μετά από αυτοψία που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης στο κτίριο όπου στεγάζεται (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 5ος όροφος), διαπίστωσε ότι σε όλους τους χώρους, από το δάπεδο έως το ταβάνι, βρίσκονται πρόχειρα αποθηκευμένες κούτες με παραστατικά δαπανών, κλινικών, φαρμακείων, γιατρών και ιδιωτών. 

Λόγω της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, ο Γ. Γαβρίλης απηύθυνε πρόσκληση προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και στις συναρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να πραγματοποιηθεί, την επόμενη εβδομάδα, ευρεία σύσκεψη προκειμένου να ληφθούν και να υλοποιηθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος. 

Ο Γ. Γαβρίλης ενημέρωσε, εγγράφως, γι' αυτή την κατάσταση την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σημειώνοντας ότι «οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ΕΟΠΠΥ και γενικότερα το Δημόσιο στους συναλλασσόμενους πολίτες». 

Παράλληλα, επεσήμανε ότι είναι κατεπείγουσα η διενέργεια αντιμετώπισης του προβλήματος και πρότεινε να πραγματοποιηθεί, την επόμενη εβδομάδα, σύσκεψη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στον 4ο όροφο του κτιρίου της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 19, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιά και Νήσων Αιγαίου και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν και να υλοποιηθούν άμεσα και κατά προτεραιότητα μέτρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου