Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΙΠΑΑ-ΠΕΔΥ

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ)» 

Αποφ. ΕΔ: 538/2014 


Αθήνα, 29/7/2015 

Αρ. Πρωτ.: 20/2015 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στις 28 Ιουλίου η 6η ΥΠΕ εξέδωσε μισθοδοσία με συνυπολογισμό χρονοεπιδόματος, επιδόματος βιβλιοθήκης καθώς και νοσοκομειακού επιδόματος για τους περισσότερους από τους ιατρούς – οδοντιάτρους ΠΑΑ, που υπηρετούν σε Μονάδες ΠΕΔΥ ευθύνης της. Θεωρούμε πως το γεγονός αυτό καταδεικνύει το δίκαιο των αιτημάτων, που επεδίωκε αταλάντευτα ο ΠΑΣΙΠΑΑ, είναι σε απόλυτη συμφωνία με τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ΠΦΥ και με τις υποχρεώσεις της χώρας για διαρθρωτικές αλλαγές. Πιστεύουμε ότι οι συνεχείς ενέργειές του ΔΣ μας καθώς και οι παρεμβάσεις του υπεύθυνου για την 6η ΥΠΕ Αντιπροέδρου μας κ. Λεώδη συνέβαλαν στη θετική αυτή εξέλιξη.

Συνάδελφοι φέτος δεν κάνουμε διακοπές. Τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΣΙΠΑΑ και των περιφερειακών τμημάτων μας είναι πλέον σε συνεχή επαφή με παράγοντες όλων των ΥΠΕ ώστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες αποφάσεις για όλους τους ΠΑΑ συναδέλφους. 

Συστήνουμε στα μέλη μας λίγη ακόμη υπομονή γιατί στη φάση αυτή η πολιτική συγκυρία θεωρείται ευνοϊκή. Το προηγούμενο της 6η ΥΠΕ θεωρούμε πως είναι αμετάκλητο και με τις προσπάθειες μας είμαστε βέβαιοι πως θα υπάρξει αίσια εξέλιξη σε όλες τις διεκδικήσεις μας.

Πιστεύουμε πως η πολιτική λύση είναι βέβαιη, υπάρχει όμως και η ασφάλεια της νομικής οδού και με το τετελεσμένο αυτό είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε δυναμικότερα το δίκαιό μας. 

Θα σας ενημερώνουμε καθ’ όλη την θερινή περίοδο για τις ραγδαίες εξελίξεις. Το Σεπτέμβριο θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για να τεθούν εκ νέου στέρεες βάσεις στις προσπάθειες μας και να προετοιμάσουμε τις επόμενες διεκδικήσεις μας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και συμπαράστασή σας. Είμαστε επιτέλους σε εμφανώς καλύτερη θέση απ’ όταν αρχίσαμε τον αγώνα μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΙΠΑΑ ΠΕΔΥ.

Ο Πρόεδρος 

Παναγιώτου Αθανάσιος 

Η Γενική Γραμματέας 

Δανδάλη Ροδάνθη 

2 σχόλια:

  1. Οι "περισσότεροι" είχαν μέσον? τους άλλους δεν τους γέννησε μάνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χρόνος ειδικότητας σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας Ιατρού υπολογίζεται στο χρονοεπίδομα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή