Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

«Μετεξεταστέα» η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία


«Κακό μαθητή» θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της Υγείας το 80% των πολιτών, όπως καταδεικνύει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας «Εκτίμηση των Πολιτικών Τάσεων» που εκπονήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, 8 στους 10 πολίτες δεν βαθμολογούν πάνω από τη βάση τις επιδόσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο χώρο της Υγείας.

Μάλιστα, όταν τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν, σε μία κλίμακα από το 0 έως το 10, όπου το 0 είναι “Απαράδεκτη” και 10 “Άριστη” , τις επιδόσεις της κυβέρνησης Τσίπρα στον τομέα της Υγείας η πλειονότητα (34,5%) έβαλε μηδέν στο έργο της Κυβέρνησης και μόλις το 1% άριστα (10).

Κατά μέσο όρο η βαθμολογία της Κυβέρνησης στην Υγεία δεν ξεπέρασε το 3, που είναι και 1,4 μονάδες χαμηλότερη από την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα (15-18 Απριλίου 2015). Αλλά και στους υπόλοιπους τομείς οι επιδόσεις της κυβέρνησης δεν ειναι καλύτερες…


Η έρευνα διεξήχθη από τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, το διάστημα 26-27 Αυγούστου, σε δείγμα 1100 ατόμων από όλη την Επικράτεια. Ολόκληρη η έρευνα εδώ.

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή