Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Βαλτάς και Θεοδοσιάδης πάνε σε συνδιοίκηση του ΠΦΣ



Οι συνδυασμοί ΑΕΣΠ και ‘’ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το φαρμακείο του αύριο" συμφώνησαν να συνδιοικήσουν με βάση τη σύγκλιση των δημοσιευμένων προγραμμάτων τους και με ισόχρονη εναλλαγή στη θέση του Προέδρου.


IATRONET

Βαλτάς και Θεοδοσιάδης πάνε σε συνδιοίκηση του ΠΦΣ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

''Με δεδομένα, τον συσχετισμό των δυνάμεων όπως αυτός αποτυπώθηκε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου 15μελούς Δ.Σ του ΠΦΣ και την επιτακτική ανάγκη συνεργασίας για την άμεση συγκρότηση Προεδρείου, ικανού να διαχειριστεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα μεγάλα και συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου, οι συνδυασμοί ΑΕΣΠ και ‘’ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το φαρμακείο του αύριο" συμφωνήσαμε να συνδιοικήσουμε με βάση τη σύγκλιση των δημοσιευμένων προγραμμάτων μας και με ισόχρονη εναλλαγή στη θέση του Προέδρου, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου.

Βούλησή μας είναι να ενεργήσουμε ενωτικά, καλώντας και τις δυνάμεις εκτός Προεδρείου να συμπορευτούν μαζί μας, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος σε "αντιπαραθέσεις για την αντιπαράθεση".

Η ανυπόφορη καθημερινότητα που βιώνει σήμερα το μικρομεσαίο φαρμακείο, η συνεχιζόμενη δραστική μείωση της ρευστότητας και του κύκλου των εργασιών μας , καθώς και όλα τα κενά και οι επιβαρυντικές επιπτώσεις των διαδικασιών στην άσκηση των συμβατικών μας καθηκόντων, μας ταλαιπωρούν και κλονίζουν τη βιωσιμότητά μας.

Αποφασισμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και βέβαιοι ότι η όποια παράταση μη συγκρότησης Προεδρείου στον ΠΦΣ θα αποτελούσε μια λανθασμένη επιλογή, επακόλουθο της οποίας θα ήταν η ανεπιτυχής ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και των στόχων μας, καθώς και η επιδείνωση περαιτέρω της αγωνίας του ανυπεράσπιστου σήμερα φαρμακοποιού, προχωρούμε στην επίσημη και υπεύθυνη εκπροσώπηση του κλάδου το ταχύτερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε χωρίς διάκριση όλους, ψηφοφόρους μας και μη.

Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε επιτυχώς στις υψηλές απαιτήσεις που επιβάλουν οι περιστάσεις .

Είμαστε πάντα ανοικτοί στην εποικοδομητική σας κριτική, η οποία προάγει το έργο μας και το έργο των πρωτοβάθμιων Συλλογικών Οργάνων, με στόχο να πετύχουμε την απαραίτητη συσπείρωση γύρω από τον κλάδο μας και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το Ελληνικό Φαρμακείο''.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου