Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΗΔΙΚΑ - e-ραντεβού

Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών  υγείας στους πολίτες, στο πλαίσιο του έργου "Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και παροχή σχετικών υποστηρικτικών  υπηρεσιών", η ΗΔΙΚΑ σε συνεργασία με το Υ.Υ.Κ.Α. αποφάσισαν την υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Ραντεβού σε εθνικό επίπεδο. 

Πρόκειται για ένα εθνικό σύστημα κλεισίματος ραντεβού για την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Μέσω του συστήματος των ραντεβού, οι ίδιοι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Η εφαρμογή θα καλύπτει τους ιδιώτες ιατρούς, τα ιατρεία του ΠΕΔΥ, τα Κέντρα Υγείας και τα πρωτοβάθμια Εξωτερικά Ιατρεία των κρατικών νοσοκομείων (πρωϊνά και απογευματινά).



10 σχόλια:

  1. Χωρίς γιατρούς ........τα χουν χάσει τα νούμερα του ΥΠΥΓ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνετε και μια εφαρμογή για την διαχείριση της περίθαλψης στην ......Σελήνη , είναι πολύ ......ρεαλιστική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γραψα αλλές 3 φορές σ' αυτό το blog.

    Δεν είναι μόνο η οικονομική ξεφτίλα αλλά και το ότι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΔΕΙΑ για να λείψεις από το Ιατρείο ΣΟΥ!!!
    Και φαντάσου π.χ. τα καλοκαίρια ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ γιατί τις ίδιες μέρες θα πάρει άδεια και ο παραδίπλα γιατρός!!!
    Σας το πα.
    Αυτοί θέλουν τα Ιατρεία σας να γίνουν ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΜΥ με έξοδα των Ιατρών.
    Ο ΕΟΠΥΥ θα χει τον πλήρη έλεγχος στο ποιους, τι, πως και πόσους θα εξετάζετε (όπως στα ΤΟΜΥ) αλλά η Συντήρηση, τα νοίκια, τα έξοδα, τα αναλώσιμα, οι βλάβες κ.λ.π. του Ιατρείου σας ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστους να περιμένουν γιατρό συνάδελφε ......

      Διαγραφή
    2. Στο ιατρείο ΜΟΥ κάνω ότι θέλω ΕΓΩ (Με πολύ κεφαλαία το ΕΓΩ). Όποιος έχει αντίθετη άποψη να μην πω τι του κάνω. Ένας Παθολόγος.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω απολυτα συναδελφε και απορω ποιος νοημων και εχως σωας τα φρενας γιατρος θα δεχτει να κανει αυτη την συμβαση "απαλλοτριωσης" του ιατρειου του?

      Διαγραφή
    4. Εάν θέλεις στο ιδιωτικό ιατρείο ΣΟΥ να κάνεις οτι θέλεις, ΔΕΝ ζητάς σύμβαση με ΕΟΠΥΥ. Η σύμβαση μεταξύ δύο μερών έχει εκατέρωθεν υποχρεώσεις.

      Διαγραφή
    5. Παλιοβλακα 6.41 αυτος που ποτε δεν υπεγραψε την συμβαση που ο ιδιος εκπονησε και συστηματικα την παραβιαζε ειναι ο χρΕΟΠΥΥ! Οσο για τις υποχρεωσεις εγω θα διαλεξω τι θα δεχτω και ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

      Διαγραφή
  4. Οι ΙΣ να καλύψουν το σύνολο των γιατρών της ΠΦΥ σε άρνηση συνεργασίας με την Κόζα Νόστρα.....ε, συγνώμη τον χρΕΟΠΥΥ ήθελα να πω , πάνω στο θέμα ! Δεν θα μας κάνει υπαλλήλους ο Ξανθοτεμπέλης ! Αν θέλει να ελέγξει την όποια προκλητή ζήτηση ας ελέγξει αν πραγματοποιούνται αλλά ΕΓΩ αποφασίζω ΤΙ και ΠΩΣ στο ιατρείο μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι επικίνδυνοι. Να ξεκουμπιστούν το συντομότερο δυνατόν, μήπως και σωθεί τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή