Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΙΣΑ καλεί το Υπουργείο Υγείας, να αποτρέψει το ναυάγιο του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να αποκαταστήσει τα δίκαιο αίτημα των ιατρών των Μονάδων του πρώην ΙΚΑ σχετικά με το εργασιακό καθεστώς τους


O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το Υπουργείο Υγείας, να αποτρέψει το ναυάγιο του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να αποκαταστήσει τα δίκαιο αίτημα των ιατρών των Μονάδων του πρώην ΙΚΑ, σχετικά με το εργασιακό καθεστώς τους.

Σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθεί στην έξοδο το αξιόμαχο προσωπικό των Μονάδων της ΠΦΥ, δίνοντας τη χαριστική βολή στο νέο σύστημα πριν ακόμα να ξεκινήσει η λειτουργία του.

Ο ΙΣΑ ζητά να μην απολυθεί κανένας ιατρός και να δοθεί άμεσα πολιτική λύση προκειμένου να μην καταρρεύσει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Υγεία χωρίς γιατρούς δεν γίνεται.

Ζητούμε ένα αξιόπιστο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας το οποίο θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες και θα αξιοποιεί το υψηλά εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό της χώρας ,με αξιοπρεπείς και δίκαιους όρους εργασίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΝΑΙ,ΙΣΑ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΚΕΠΑ-ΜΕ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΜΕ ΜΙΣΤΟ ΣΤΟ ΠΕΔΥ.3 ΜΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΣΟΒΑΡΑ?ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛ.ΣΥΝΤΑΓ.ΑΕΡΑΑΑΑΑ----ΕΝΑΣ ΠΑΑ.ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Κ.ΑΝΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑΣ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΘΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΥΠΕΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ.ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙ 25 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Η ΝΔ ΠΑΛΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή