Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Γ. Πατούλης και μέλη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα,ο πρόεδρος Γ. Πατούλης και μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και παρέδωσαν το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση, για το σημαντικό έργο που επιτελείται. Τον πρόεδρο του ΙΣΑ συνόδευσαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Φ.Ν. Πατσουράκος, η Αναπληρώτρια Ταμίας Λίλλιαν Μαρκάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Α. Χατζής και Ε. Ζαφειρίου.

Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του Δημάρχου Βάρης ,Βούλας ,Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλου, ο πρόεδρος του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS Καθηγητής Κων/νος Συρίγος και ο διευθυντής της δομής Ε. Λοράνδος, ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΙΣΑ, για τις δράσεις της δομής και τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης μίλησε με παιδιά και μητέρεςSOS, άκουσε τις ανάγκες τους και έδωσε την υπόσχεση ότι ο ΙΣΑ θα είναι στο πλευρό τους.

«Ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει. Ο ΙΣΑ θα είναι στο πλευρό τους μέσα στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου. Έχουμε δώσει την υπόσχεση να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αποτελεί για εμάς προτεραιότητα η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και στο πλαίσιο αυτό έχουμε δρομολογήσει ένα ευρύ φάσμα δράσεων και πρωτοβουλιών», τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ 



3 σχόλια:

  1. Γειά σου Πατούλη! Όλοι θα σε ψηφίσουμε. Είσαι κι ο πρώτος, μεγάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισκεψη στο παιδικο χωριο του .......ΥΠΥΓ, ποτε θα κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο κοινωνικο εργο αριστα .Απο φιλοιατρικο μηδεν ,οπως παντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή