Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Παραίτηση στελέχους της Ν.Δ. ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διορισμό Διοικητή Νοσοκομείου

Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Σάλο έχουν προκαλέσει σε πολλές περιπτώσεις, οι επιλογές προσώπων που διορίστηκαν σε θέσεις Διοικητών Νοσοκομείων, ακόμη και εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που οδήγησαν στην εξαναγκαστική παραίτηση του 80χρονου Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, μία ακόμα παραίτηση έρχεται να θέσει αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές των προσώπων που κλήθηκαν να στελεχώσουν το ΕΣΥ.

Αυτή τη φορά σειρά έχει το “Τριφύλειο” Νοσοκομείο Κυθήρων, που ανήκει στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια. Η τοποθέτηση του κ. Γιώργου Μεγαλοκονόμου στη θέση του Διοικητή, προκάλεσε την αλυσιδωτή παραίτηση της προέδρου της Δημοτικής Τ.Ο. Κυθήρων, κας Αδαμαντίας Κορώνη. Με ανάρτησή της η κα. Κορώνη, αναφέρει ότι “διαφωνεί κάθετα” με την τοποθέτηση του συγκεκριμένου Διοικητή, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο λόγο.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο απερχόμενος Διοικητής κ. Δημήτρης Μοιρασγεντής έχαιρε της εκτίμησης όλων των εκπροσώπων των κομμάτων της τοπικής κοινωνίας και της άμεσης υποστήριξης του δεξιού δημάρχου, ο οποίος μάλιστα στήριζε την παραμονή του Διοικητή έμπρακτα, με σχετική επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.


Η πρόεδρος της Τ.Ο. Κυθήρων ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημόσια επιστολή παραίτησής της προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας:

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος Δημ. Τ. Ο Κυθήρων καθώς και ως Σύνεδρος του κόμματος, με άμεση ισχύ.

Με σεβασμό στις αξίες της ΝΔ, την προσφορά μου επί δεκαπέντε συναπτά έτη τόσο ως απλός στρατιώτης αλλά και ως εκλεγμένη Πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μου υποστηρίζοντας τις αποφάσεις της ηγεσίας, στην παρούσα χρονική στιγμή διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση του Διοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων.

Ευχαριστώ δε από καρδιάς τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και τον απλό κόσμο που αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με την ψήφο τους τιμώντας με σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου όχι άλλη μία υποψήφια, αλλά τον δικό τους άνθρωπο.

Με εκτίμηση

Αδαμαντία Π. Κορώνη»

Δείτε την ανάρτησή της:


Σε ανάρτησή του στα social media, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι σύμφωνα με καταγγελίες που έλαβε από τα Κύθηρα, ο νέος Διοικητής είναι:

“... ανεπάγγελτος ηλεκτρολόγος των ΤΕΙ (χωρίς κανένα σχετικό ένσημο), τοπικός ψηφοσυλλέκτης του Μιχαλολιάκου και του Κατσαφάδου που επί 4,5 χρόνια απλά περίμενε για να ξαναγίνει διοικητής χωρίς να δουλεύει... οι Κυθήριοι και κυρίως οι δεξιοί του νησιού ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis 


ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....Έλαβα αυτο το μήνυμα απο τα Κυθηρα!! Διαβάστε να φριξετε (στη φωτό ο Διοικητης που έδιωξαν ο Μοιρασγεντης ο Δημητρης):
"ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων "Τρι...Δείτε περισσότερα
1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαινω το μενος και το μισος για τον συγκεκριμενο διοικητη.Ετυχε να τον γνωρισω τυχαια και μου ειχε αφησει θετικη εντυπωση και οχι εντυπωση ανικανου και τεμπελη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή