Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές στα νοσοκομεία της χώρας – Δείτε όλα τα ονόματαΓιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Με αρκετή καθυστέρηση και αφού υπήρξαν και πολλές καραμπόλες και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκαν τελικά οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Δημόσιων Νοσοκομείων όλης της χώρας, δηλαδή και των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Ως προς τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων Διοικητών και των αναπληρωτών τους, αξιολογήθηκε η εμπειρία τους στη δημόσια διοίκηση, η αποφασιστικότητα τους να προωθήσουν αλλάγες, η εργατικότητα και οι γνώσεις τους στο management και τα οικονομικά.

Τώρα, ως προς τις υποχρεώσεις τους, ο Υπουργός Υγείας έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Θα τους ζητήσει να βρίσκονται στην πρώτη θέση μάχης, δηλαδή στα επείγοντα κάθε εφημερίας μαζί με τους ασθενείς, ενώ θα αξιολογούνται κάθε τρεις μήνες και αν δεν πιάνουν τους στόχους τους θα απολύονται και θα αντικαθίστανται. 

Δείτε αναλυτικά, όλους τους νέους Διοικητές και τους αναπληρωτές τους, ανά Υγειονομική Περιφέρεια και Νοσοκομείο:

1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)


2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)


3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)


4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)


5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

5 σχόλια:

 1. Πρωτιστως για αλλη μια φορα επαιξαν ρολο τα κομματικα κριτήρια !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οπως παντα με αξιοκρατια και αρτια προσοντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι περισσότεροι ηταν υποψηφιοι με τη ΝΔ στις περιφερειακές και βουλευτικες εκλογες !!! Η αξιοκρατία και η διαφάνεια λεξεις ανωστες για αλλη μια φορα!! Τα ιδια εκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έναν διοικητή τον γνωρίζω καλά. Η δική μου βαθμολογία ως προς τα κριτήρια είναι:1) Εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, καμία=0. 2)Εργατικότητα, τεμπελχανάς=0. 3) Γνώσεις στο management, ανύπαρκτες=0. 4)Γνώσεις στα οικονομικά, παντελώς άσχετος=0. 5)Αποφασιστικότητα να προωθήσει αλλαγές, άγνωστη=;;; Από το χώρο της ΝΔ (και δεν ανήκω εκεί) υπήρχαν εκατοντάδες καλύτεροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αναπληρωτες χωρις προσοντα απλα πολιτικοι! Ας σκισουν οι γιατροι επιστημονες τα πτυχια τους! Πολιτικοι να διοικησουν νοσοκομεια απο την κουζινα καποιες στην καρεκλα του νοσοκομειου

  ΑπάντησηΔιαγραφή