Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Μαχαίρια»…βγήκαν στη Βουλή για το νομοσχέδιο Άδωνι! Ο γάιδαρος που…πετά και οι αψιμαχίες


Σφοδρότατη αντιπαράθεση κατεγράφη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νέο νομοσχέδιο του Άδωνι Γεωργιάδη που αλλάζει το χαρακτήρα του ΕΟΠΥΥ, δημιουργεί το ΠΕΔΥ ενώ οδηγεί σε απομάκρυνση πολλούς γιατρούς. 

IATROPEDIA

Ο υπουργός Υγείας έδειξε για άλλη μια φορά τη …συμπάθειά του στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτικαντισμό της κακιάς ώρας, στο ξεκίνημα της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον ΕΟΠΥΥ.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ένα ενιαίο καθολικό σύστημα υπό τις υγειονομικές περιφέρειες το οποίο περιέγραφε ο ίδιος ο κ.Τσίπρας πριν λίγο καιρό. 

Μάλιστα δε δίστασε να κατηγορήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι "εμμέσως ομολογούν πως είτε αυτά που λένε είναι παραμύθια είτε πιστεύουν πως δεν θα κυβερνήσουν ποτέ". Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ πως η άρνηση του κόμματος να ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο οφείλεται "στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει όποιον χτυπάει την πόρτα του κόμματός του. «Και να σας πει κάποιος ο γάιδαρος πετάει ναι θα του πείτε", είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός Υγείας. 

Βέβαια οι επιθέσεις Άδωνι Γεωργιάδη δεν έμειναν αναπάντητες από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και εκτός μικροφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου