Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η απόφαση του υπουργού Υγείας για τη συγκρότηση του Δ.Σ. του ΕΟΦ

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος α' διορίζονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων είναι τριετής.
ΙΑΤRONET

Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας και στάλθηκε για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Πρόεδρος είναι ο μαιευτήρας – χειρουργός, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, κ. Δημήτρης Λιντζέρης (φωτό).

Αντιπρόεδρος α΄, η κ. Αικατερίνη Φαμέλη, πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, διδάκτωρ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντιπρόεδρος β΄ ο κ. Ιωάννης Καραφύλλης, χημικός μηχανικός, διδάκτωρ του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου ορίζονται οι:

Γρηγόριος Μελάς (παιδίατρος - λοιμωξιολόγος), με αναπληρωτή του τον φαρμακοποιοί κ. Αντώνιο Αυγερινό.

Γεωργία Γεωργιάδου (φαρμακοποιός), με αναπληρώτρια την κ. Αικατερίνη Βουρεξάκη (φαρμακοποιό).
Θητεία

Σύμφωνα με την απόφαση, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος α' διορίζονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων είναι τριετής.

3 σχόλια:

  1. ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.Ο κ. Μελάς ΔΕΝ είναι Λοιμωξιολόγος και ο κ. Αυγερινός είναι υπάλληλος της ΒΙΑΝΕΞ! Ντροπή Άδωνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λοβέρδος είχε βάλει πρόεδρο του ΕΟΦ τον Τούντα που ήταν και είναι εκδότης του περιοδικού ΝΕΑ ΥΓΕΙΑ που παίρνει διαφημίσεις από τις φαρμακευτικές! Επίσης έχει και ΜΚΟ,ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ τον Πατούλη! " Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα!".ΔΕΝ τον περιμενα τέτοιο κατήφορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο ΜΕΛΑΣ !ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή