Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Άλλη μια μάχη κερδήθηκε-Το δικαστήριο διατήρησε τη προσωρινή διαταγή των 109 ιατρών των πρώην μονάδων του ΕΟΠΥΥ


Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 

Εκδικάστηκαν σήμερα με επιτυχία τα ασφαλίστηκα μέτρα 109 ιατρών πρώην μονάδων ΕΟΠΥΥ, με τα οποία ζητούσαν να μην προβούν σε άμεση διακοπή του ελευθέριου επαγγέλματος τους. Στη δική παραστάθηκε και άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των αιτούντων ιατρών, ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ Γ. Πατούλης, ο οποίος επισήμανε τις δυσλειτουργίες και τους κινδύνους που συνεπάγεται η πρόβλεψη του Ν. 4238/2014 που αφορά στο κλείσιμο των ιατρείων των ιατρών που μεταφέρθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ στις ΔΥΠΕ.

Το δικαστήριο παρέτεινε τη προσωρινή διαταγή έως την έκδοση της σχετικής απόφασης. Στην εκδίκαση της υποθέσεως συμμετείχε και το μέλος του ΙΣΑ και πρόεδρος του ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ Αττικής κ. Παναγιώτης Ψυχάρης.

Ο ΙΣΑ είναι υπέρ της ομογενοποίησης ως αναγκαία προϋπόθεση για τη διασφάλιση των όρων εργασίας αλλά και την αύξηση του μισθολογίου των ιατρών του ΕΣΥ.

Ο ΙΣΑ θα σταθεί αρωγός και θα συμβάλλει σε κάθε δικαστική και εξωδικαστική ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των μελών του, στηρίζοντας τόσο τις προσπάθειες που γίνονται για τους νοσοκομειακούς και ειδικευόμενους ιατρούς , για τους ιατρούς των πρώην μονάδων ΕΟΠΥΥ, των ελευθεροεπαγγελματιών και γενικά όλων των μελών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ     ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου