Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κυριακή Κότσα: Δεν θα εξοντωθούμε στο όνομα της κρατικής παράνοιας του ΕΟΠΥΥ που βλέπει δημόσια υγεία χωρίς αποζημίωση !

O ΕΟΠΥΥ έχει μπερδέψει ηθελημένα το καθεστώς ομηρίας και εκμετάλλευσης των εργαστηριακών ιατρών με την εθελούσια και ανιδιοτελή προσφορά του ιατρού στον συνάνθρωπο...

Δεν θα μας υποδείξουν τον ρόλο του καλού Σαμαρείτη τώρα ...

Ιδιώτες πολίτες είμαστε όπως ο φούρναρης, ο καταστηματάρχης, ο κρεοπώλης...

Η υγεία είναι δημόσιο (δωρεάν) αγαθό στα Νοσοκομεία... 

Στα ιατρεία μας, δεν βοηθάει κανένα κράτος να πληρωθούν αναλώσιμα υλικά και όλα τα συναφή...

Kiriaki KotsaΌλα έχουν όρια !

Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας ταμένοι να εξοντωθούμε στο όνομα της κρατικής παράνοιας που βλέπει δημόσια υγεία (χωρίς αποζημίωση), σε ιδιώτες ιατρούς !

Ντροπή πια... Πόσο άλλο !!

Κυριακή Κότσα
Μέλος ΔΣ ΣΙΔΕΙΔΕΛ - Εκπρόσωπος Αιτωλοακαρνανίας
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

9 σχόλια:

  1. επιτέλους δώστε κάποια λύση... η δίκη τους λύση είναι η χρεοκοπία μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε Πέμπτη 30-07-2015 στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών έχουμε συγκέντρωση σε περιμένουμε και θα ηθελα να ακούσω και τις προτάσεις όλων μας, φιλικά Θωμόπουλος Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία μου, εάν ήσασταν καθαρίστρια θα παίρνατε 2600 το μήνα με την ασφάλειά σας πληρωμένη και θα εργαζόσασταν κανα 2 ωρο -και πολύ λέω... Εάν πάλι ήσασταν στην ΕΡΤ ηλεκτρολόγος, μακιγιέζ ή δεν ξέρω και εγώ τι, θα είχατε φορολογική δήλωση πάνω από 100000 ευρώ το χρόνο.. Αν δε, ήσασταν και δημοσιογράφος θα βγάζατε το μήνα όσα βγάζετε την 10 ετία... Δυστυχώς, όμως, κάτσατε, σπουδάσατε, διαβάσατε και διαβάζετε, απασχολείτε και προσωπικό που ζει από εσάς και δεν στήσατε χορούς και πανηγύρια με την σύμβασή σας, ούτε πήγατε με άσπρα-αποστειρωμένα- γάντια στη Βουλή για το δίκαιο των αιτημάτων σας...Επομένως δεν αποτελείτε προτεραιότητα για να πληρωθείτε.. Προηγούνται οι κηφηνες του 12%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Πόσους μικροβιολόγους έχει το Αγρίνιο? 10-20. Είναι δύσκολο να φύγουν απ' τον εοπυυ? ούτε βιοιατρική υπάρχει εκεί ούτε euromedica. Eσείς και ο Θεός. Γιατί λοιπόν δε φεύγετε? τι περιμένετε απ' τον εοπυυ, να αλλάξει στάση? μόνο χειρότερη θα γίνει η συμπεριφορά του. μηπως φοβάστε ότι θα μείνει με τη συμβαση κάποιος ηλίθιος? ας μείνει, θα κλείσει χρεοκοπημένος σε 3 μήνες και θα αποτελέσει και παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους. Το ότι παραμένετε λοιπόν έχει τρείς πιθανές εξηγήσεις
    1. ανασφάλεια
    2. κουτοπονηριά (να κλείσουν οι άλλοι)
    3. βιοπαθολογομαντεία (ακόμη κι έτσι κερδίζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο συναδελφε ωραια τα εξηγησες.Εμεις στη Θεσπρωτια ειμαστε 10 παντως και δυστυχως μαλλον συμβαινει αυτο που αναγραφεις γιατι εδω και πεντε χρονια θα ειμασταν ΚΥΡΙΟΙ εαν ακολουθουσαμε κοινη γραμμη.Περιεργο εεε????Οποιος και να το ακουσει δεν θα μπορει να το διαχειριστει εαν εχει εστω και λιγο-λιγο μυαλο.

      Διαγραφή
    2. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.
      ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
      ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΠΡΕΠΗ ΜΕΧΡΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ.
      ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ BLOG ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ.
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ.
      Mαθιουδάκης Στ.(ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)

      Διαγραφή
  5. Ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΚΑΘΕ 13 ΚΑΙ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ!!!ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ??ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ,ΕΙΤΕ,ΕΙΤΕ,ΕΙΤΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΝ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ?ΟΧΙ !!!ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ,Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ !!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ...ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν τα ταμεια ηταν πολλα υπηρχε λυση, τωρα με το υπερταμειο υπαρχει εκβιασμος...
    ΛΥΣΗ : ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ με σαφες καταστατικο καθε παραπεμτικο που εκτελειτε να πληρωνετε με τιμες δημοσιου. Καθε 40 ημερες μετα απο την καταθεση των παραστατικων πληρωμη αλλιως εκτος ΕΟΠΥΥ εως να πληρωθει και φτου κι απ την αρχη . ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΦΜ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. Ούτε ενας εκτος ΠΙΣ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    Κ.Π.
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή