Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΚΕΕΛΠΝΟ: Διασπάθιση δημοσίου χρήματος «βλέπει» η ΝΔ πίσω από τις καταγγελίες των εργαζομένωνΣειρά ερωτημάτων που χρήζουν άμεσης απάντησης από την κυβέρνηση εγείρουν, σύμφωνα με τη ΝΔ, όσα καταγγέλλονται στη μήνυση που κατέθεσε το σωματείο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ προς τη γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεκριμένα, τονίζει η Πειραιώς, αναφέρεται ότι υπήρξε συνειδητή προσπάθεια απόκρυψης των καταγγελιών των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ για κακοδιαχείριση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τη διορισμένη από τη σημερινή κυβέρνηση, διοίκηση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει πως οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν, επίσης, ότι η κ. Παπασπύρου αγνόησε και τις καταγγελίες τους για παράνομους διορισμούς 900 και πλέον ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τη σημερινή διοίκηση του οργανισμού και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας

«Όλα τα παραπάνω, αλλά και όσα αναφέρονται περί στοχοποίησης υπαλλήλων υπό την καθοδήγηση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, ενισχύουν τη θέση μας περί συμπαιγνίας, με στόχο -μεταξύ άλλων- την ενοχοποίηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Κατόπιν τούτων, απομένει μόνον η διαλεύκανση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα πράξει το καθήκον της, διερευνώντας άμεσα τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες», επισημαίνει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου