Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καταγγελία εις βάρος της Διοίκησης για μετακίνηση νεοδιοριζόμενης συναδέλφου στο ΠΑΓΝΗ

27.4.2018

O Σύλλογος Εργαζομένων του Βενιζελείου Γ.Ν καταγγέλλει και καταδικάζει για μια ακόμη φορά την στάση και τις πρακτικές της Διοίκησης και συγκεκριμένα του Διοικητή ΠΑΓΝΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ κ Τασσόπουλου.

Πολλάκις η Διοίκηση έχει λειτουργήσει μονομερώς, εις βάρος του Νοσοκομείου, ακολουθώντας λανθασμένη τακτική και παίρνοντας αποφάσεις εις βάρος του Βενιζελείου.

Αυτή τη φορά ο Διοικητής αποφάσισε μονομερώς και χωρίς να διαβουλευτεί με καμία αρμόδια υπηρεσία, την απευθείας μετακίνηση στο ΠΑΓΝΗ για τρείς μήνες, νεοδιοριζόμενης συναδέλφου του κλάδου ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων. Ακόμη δηλαδή η συνάδελφος δεν ορκίστηκε και μετακινήθηκε χωρίς καν να την δεί κανένας, χωρίς να ερωτηθεί η προϊσταμένη του τμήματος της και φυσικά η Διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας, στην οποία ανήκει.

Την μετακίνηση αποφάσισε ο Διοικητής και απλώς την κοινοποίησε στους άμεσα εμπλεκόμενους.

Την ίδια στιγμή που το προσωπικό των εργαστηρίων έχει βάλει πλάτη στην τεράστια έλλειψη προσωπικού και με μεγάλη υπομονή εκτελεί τα καθήκοντα του, με γνώμονα το όφελος των πολιτών, η Διοίκηση αποφασίζει να μετακινήσει την πολυαναμενόμενη και πολυπόθητη βοήθεια που θα προσέφερε έστω και μια συνάδελφος επιπλέον.

Τόσο καιρό τα εργαστήρια υπολειτουργούν εξυπηρετώντας τον κόσμο μέχρι της 11:00 π.μ, γιατί οι ίδιοι υπάλληλοι που κάνουν τις αιμοληψίες μετά τις 11:00 αλλάζουν εργαστήρια για να τις επεξεργαστούν και να εκδόσουν τα αποτελέσματα. Να θυμίσουμε στον Διοικητή επίσης οτι κατα διαστήματα έχουν μετακινηθεί συναδελφοι και απο τα τμήματα και τις κλινικές του Νοσοκομείου για να στηρίξουν το σύστημα των αιμοληψιών. Και τώρα που ήρθε η ελάχιστη βοήθεια μετακινείται στο διασυνδεόμενο Νοσοκομείο, χωρίς αιτιολογικό, χωρίς ενημέρωση, χωρίς σεβασμό στις διαδικασίες.

Καταγγέλουμε λοιπόν την απαράδεκτη τακτική της Διοίκησης και την καλούμε να ανακαλέσει την απόφαση της.

Να επιστρέψει άμεσα η συνάδελφος στα καθήκοντα της, στο Νοσοκομείο που διορίστηκε και για τα καθήκοντα που έχει επιλεγεί.

Σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση η Διοίκηση καθίσταται ΥΠΈΥΘΥΝΗ για τις διαστάσεις που θα πάρει το ζήτημα.

Μπορεί το Βενιζέλειο να έχει μπεί στην hi-tech εποχή αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποδυναμώσει το Νοσοκομείο απο έμψυχο δυναμικό, τη στιγμή που μόνιμοι υπάλληλοι έρχονται με το σταγονόμετρο και μετά απο έντονες πιέσεις μας.

Η hi-tch εποχή είναι ο δρόμος για το μέλλον και οχι το μέσο για τον περιορισμό του ανθρώπινου δυναμικού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου