Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΝΔ: Πογκρόμ μετακινήσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ​



Αθρόες μετακινήσεις εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων καταγγέλλουν με ερώτησή τους τρεις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Onmed.gr

Όπως αναφέρουν οι Βασίλης Οικονόμου, Κώστας Σκρέκας και Ιάσωνας Φωτήλας, «αρχές Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετακινήθηκαν 40 εργαζόμενοι του Νοσηλευτικού Τομέα και όπως μαθαίνουμε μέχρι τις 16 του μήνα, οι μετακινήσεις άγγιξαν τις 60! Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν καταγγείλει, οι μετακινήσεις έγιναν μετά από εισηγήσεις της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και υπεγράφησαν οι αναθέσεις Προϊσταμένων, υπευθύνων και λοιπού προσωπικού από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Είναι προφανές ότι η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία καθώς 16/10 ήταν η μέρα των εκλογών για υπηρεσιακό συμβούλιο».

Συμφωνα με τους βουλευτές, «είναι η πολλοστή φορά που παρατηρούνται τέτοιες τακτικές, με τα νοσοκομεία να μην ακολουθούν το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα αλλά κομματικά-πολιτικά κριτήρια».

Ζητούν εξηγήσεις τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, ρωτώντας αν πράγματι έγιναν οι 60 μετακινήσεις και για ποιους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου