Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Επιτάχυνση έργων Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα



O Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης πραγματοποίησε περιοδεία στην Μακεδονία.

IATRONET

Περιοδεία στην Μακεδονία προκειμένου να επισπευσθούν κρίσιμα έργα Υγείας, πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, επισκέφτηκε αρχικώς το έργο του Γενικού Νοσοκομείου “Μποδοσάκειο” της Πτολεμαΐδας, προκειμένου να επισπευσθεί η οριστική παράδοση-παραλαβή του. Το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης του και περιλαμβάνει την επέκταση των κατασκευή νέας πτέρυγας, την επέκταση των εξωτερικών ιατρείων και την ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού.

Επιπλέον, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και προέδρευσε σύσκεψης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην κατασκευή και την εντατικοποίηση των εργασιών. Και αυτό το έργο, το οποίο αφορά στην επέκταση και αναδιαρρύθμιση του Νοσοκομείου καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του ιατρικού εξοπλισμού, βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ πραγματοποίησε επίσκεψη και στο έργο κατασκευής νέας πτέρυγας, που εκτελεί η ΚΤΥΠ ΑΕ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, έργο το οποίο και αυτό βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου