Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης βάζει τους διοικητές των νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ

Από Μιχάλης Θερμόπουλος - IATROPEDIA

"Το ότι είστε υποψήφιοι και πάλι το οφείλετε στον Ξανθό και στον Πολάκη [...] και σε όποιον αρέσει" ακούγεται ξεκάθαρα να αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας προς το συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό), σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!

Η ΠΟΕΔΗΝ συνοδεύει την καταγγελτική της ανακοίνωση με σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο (η επίμαχη αναφορά γίνεται στο χρονικό σημείο από το 3ο έως το 5ο λεπτό περίπου):

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Σας κοινοποιούμε το ηχητικό με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό). Με τσαμπουκά τους λέει ότι χρωστάνε υποχρέωση στον Πολάκη – Ξανθό.

Δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση που σέβεται το δικαίωμα στην εργασία των πολιτών. Ο Πολάκης έχει ξαμολήσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου.

Ο Διοικητής του ΓΝ Καβάλας κάλεσε σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το Συμβασιούχο προσωπικό (πρώην εργολαβικό). Ο τρόπος που μίλησε στους εργαζόμενους δείχνει το ύφος και ήθος τους «πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης».

Με απύθμενο θράσος και τσαμπουκά τους λέει και ξαναλέει φωνάζοντας ότι χρωστάνε στον Πολάκη και τον Ξανθό.

Τους πουλάει τσαμπουκά αν και χάνουν τη δουλειά τους επειδή έληξε η σύμβασή τους. Τους εκμαυλίζει με το δικαίωμα που έχουν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί.

Σας κοινοποιούμε ηχητικό της ομιλίας του Διοικητή.

Κτυπάει το χέρι στο τραπέζι, φωνάζει ότι πρέπει να οφείλουν στον Πολάκη – Ξανθό.

Δημόσιος λειτουργός ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΜΗΡΙΑ του συμβασιούχου προσωπικού.

Όλα για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι ο πρώτος θεσμικός εκτροχιασμός του συγκεκριμένου! Έχει απορρίψει δωρεές, επειδή δεν του αρέσει το "ιδεολογικό πρόσημο" των δωρητών, θεωρώντας πως το νοσοκομείο είναι τσιφλίλι του! Πάρα ταύτα, δεν υπήρξε αξιόλογη αντίδραση από τους θεσμικούς φορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή