Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ιδιώτης γιατρός σε επιστράτευση νοσεί βαριά με κορονοϊό - Είχε κάνει μια δόση εμβολίου

copyright: Pixabay, APimages


Νοσεί βαριά 40χρονος παθολόγος που είχε επιστρατευθεί στο ΕΣΥ

Σε αναστάτωση βρίσκεται η ιατρική κοινότητα, καθώς ιδιώτης γιατρός που είχε επιστρατευθεί για να συμβάλλει στο ΕΣΥ νόσησε με κορονοϊό και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr, ο ιδιώτης γιατρός που είναι 40 ετών είχε επιστρατευθεί πριν από περίπου έναν μήνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, μαζί με άλλους 205 ιδιώτες γιατρούς. Ο γιατρός που έχει την ειδικότητα της παθολογίας, παρείχε υπηρεσίες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας και λόγω της έλλειψης μόνιμων ιατρών στο ΕΣΥ.

Πριν από λίγα 24ωρα παρουσίασε συμπτώματα covid και μετέβη περιπατητικός στο Νοσοκομείο Αττικόν προκειμένου να λάβει ιατρική βοήθεια.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr πήγε στο Νοσοκομείο Αττικόν στην εφημερία στις 12 Απριλίου όπου και οι συνάδελφοί του ιατροί έκριναν πως έπρεπε να νοσηλευτεί καθώς παρουσίαζε υψηλό πυρετό ενώ είχε και δύσπνοια. Ο παθολόγος νοσηλεύεται σήμερα σε κλίνη covid του νοσοκομείου σε βαριά κατάσταση όπως τονίζουν έγκυρες πηγές του ethnos.gr. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες είχε προλάβει να κάνει μόνο τη μία δόση του εμβολίου πριν προσβληθεί από κορονοϊό κατά τη διάρκεια της επιστράτευσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου