Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Μαγιορκίνης: Καμπανάκι για τις αξονικές 18χρονων που νόσησαν

Ο καθηγητής Μαγιορκίνης ανήρτησε φωτογραφίες από αξονικές τομογραφίες νέων κάτω των 18 ετών με κορωνοϊό, εξηγώντας ότι κανένας από αυτούς δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο παρουσιάζουν πολύ “εντυπωσιακές” βλάβες.

Healthpharma.gr

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αξονικές τομογραφίες νέων στο λογαριασμό του στο Facebook, o επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων κ. Γκίκας Μαγιορκίνης, καταδεικνύει τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στους πνεύμονες ο κορονοϊός ακόμα και σε νέους χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Παράλληλα, ο καθηγητής απευθύνει έκκληση για εμβολιασμό των πολιτών έναντι του ιού, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι) θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία; Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!”.

Η ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη:

Μία εικόνα χίλιες λέξεις.

Αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών). Κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά-κοινά περιστατικά Covid-19.

Ωστόσο έχουν πολύ “εντυπωσιακές” βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου.

Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι) θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία;

Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου