Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.Π.Φ.Υ. για αναστολή αδειών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.Π.Φ.Υ.)

ΜΕΛΟΣ ΑΔΕΔΥ
ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡ.279-ΕΙΔ-2658
ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 34 Τ.Κ. 10431 ΤΗΛ. 2103845732, ΦΑΞ 2103845732
Ηλεκτρονική διεύθυνση www.poseyppedy.gr email: info@poseyppedy.gr

Αθήνα,26-8-2021
Α.Π. 73

Προς

Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια
Αν. Υπουργό Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη
Γ. Γ. ΠΦΥ κ. Μ. Θεμιστοκλέους

Κοινοποίηση Δ/τες και Υπ/τές ΥΠΕ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΣΕΥΠ-ΠΦΥ) διαμαρτύρεται για την οριζόντια αναστολή των κανονικών αδειών του προσωπικού. Όλο το προσωπικό του ΕΣΥ υπερέβη εαυτόν σε όλη την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας.

Το προσωπικό του ΕΣΥ, ακολουθώντας τις οδηγίες σας, κατένειμε τις κανονικές του άδειες σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας. Αυτό το προσωπικό που δούλεψε ακατάπαυστα και χωρίς άδειες φτάνοντας πολλές φορές και στα όρια της εξουθένωσης, πίστεψε ότι δεν θα το εκπλήξετε δυσάρεστα και θα τηρήσετε την υποχρέωση και ηθική σας δέσμευση για χορήγηση έστω μέρους των αδειών μας αλλά για όλους. Υπάρχουν συνάδελφοι που δούλευαν όλο το καλοκαίρι περιμένοντας έστω στο τέλος του καλοκαιριού να έρθει η σειρά τους. Υπάρχουν συνάδελφοι λίγο πριν την συνταξιοδότηση που θα πρέπει να πάρουν την άδειά τους και συνάδελφοι επικουρικοί που λήγουν οι συμβάσεις τους και δεν έχουν πάρει άδεια.

Προτείνουμε,

Την χορήγηση της κανονικής άδειας για όσους είναι ήδη προγραμματισμένη, για όσους καταθέτουν αίτηση συνταξιοδότησης και στους συναδέλφους επικουρικούς που λήγουν οι συμβάσεις τους.

Άρση της οριζόντιας αναστολής αδειών.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.Π.Φ.Υ.)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π. ΨΥΧΑΡΗΣ Γ. ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου