Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

«Τότε τελειώνει»: Ο Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer δίνει για πρώτη φορά την ημερομηνία τέλους της πανδημίας

O CEO της εταιρείας σε αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στους Financial Times έδωσε ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, μιλώντας για την πανδημία, τις τιμές και τις πατέντες των εμβολίων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των ανεμβολίαστων πολιτών και πώς πιστεύει ο ίδιος ότι θα επηρεάσουν το χρονικό τέλος της πανδημίας.
Instanews.gr

Προς το τέλος της αναλυτικής συνέντευξης, στην οποία αναφέρθηκε και σε περιστατικά της προσωπικής του ζωής, ο επικεφαλής της Pfizer κλήθηκε να απαντήσει για το πότε εκτιμά ότι θα τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας με τον ίδιο να δίνει μία απάντηση που ρίχνει πλέον το μπαλάκι στους πολίτες του κόσμου:

«Για τον αναπτυγμένο κόσμο όλα θα αλλάξουν, ελπίζουμε, στο τέλος του χρόνου. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει εάν δεν εμβολιασθούν αρκετοί πολίτες, όχι λόγω διαθεσιμότητας εμβολίων αλλά επειδή διστάζουν. Υπάρχουν μεταλλάξεις, όπως η Δέλτα, που μεταδίδονται πολύ εύκολα. Εάν έχουμε πολλούς ανεμβολίαστους ίσως δυσκολέψει η κατάσταση».

Στην ερώτηση σχετικά με το τη γνώμη του για τα άτομα που είναι αρνητές των εμβολίων και αντιτίθεται στους εμβολιασμούς η στάση του είναι διαφορετική, όμως δε θέλησε να απαντήσει δημόσια με χαρακτηρισμούς τονίζοντας ότι: «Γνωρίζω πολύ καλά πως ό,τι κι αν πω θα θεωρήσουν ότι έχω προσωπικό όφελος με τα εμβόλια. Γι’ αυτό και αποφεύγω τα δημόσια σχόλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου