Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Μίνα Γκάγκα: Έρχεται νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για ραντεβού με γιατρούς και νοσοκομεία

«Θέλουμε να κάνουμε ηλεκτρονικά όλη την επικοινωνία» για να εξοικονομηθεί χρόνος, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας

Protothema.gr
Στη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τα ραντεβού με γιατρούς και νοσοκομεία, ώστε να εξοικονομείται χρόνος, αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ερωτηθείσα αν θα ενισχυθεί η διαδικασία με τον πενταψήφιο αριθμό για τα ραντεβού των πολιτών στις δημόσιες νοσηλευτικές και ιατρικές δομές ή / και αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση μέσω διαδικτύου.

«Θέλουμε να προτυποποιήσουμε και να κάνουμε ηλεκτρονικά όλη την επικοινωνία: από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, από γιατρό σε γιατρό και από ασθενή σε γιατρό. Είναι πολύ σημαντικό. Η Ελλάδα έχει πάει μπροστά πάρα πολύ από άποψη ψηφιακού περιβάλλοντος» επισήμανε η αναπληρώτρια υπουργός.

«Στο υπουργείο Υγείας δουλέψαμε πολύ για τα εμβόλια, κυρίως ο κ. Θεμιστοκλέους και η δική μου ομάδα. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είναι παράδειγμα προς μίμηση σ όλο τον κόσμο. Έχουμε βέβαια και την πολύτιμη βοήθεια του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά γίνεται πάρα πολύ δουλειά και από πλευράς υπουργείου Υγείας. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και θα δείτε πολύ σύντομα πολύ μεγαλύτερη ψηφιοποίηση», είπε ακόμη η κ. Γκάγκα.

1 σχόλιο:

  1. Τα νοσοκομεία καταρρέουν αλλά αυτοί πουλούν ηλεκτρονικά φύκια και μεταξωτές κορδέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή