Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Υπόσχεση Κουρουμπλή για 2500 «μόνιμους» στο ΕΣΥ! Πότε θα γίνουν οι προσλήψεις



Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου - HEALTH REPORT

Σε συνεχείς…δεσμεύσεις περί προσλήψεων προσωπικού προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε.

Ενδεικτικό είναι πως ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής για άλλη μια φορά μίλησε για 2.500 νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύστημα υγείας. Πρόκειται για ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα ο κ.Κουρουμπλής συναντήθηκε για το θέμα και με τον Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη, χωρίς όμως και πάλι να αποσαφηνισθεί πότε ακριβώς θα δρομολογηθούν αυτές οι μόνιμες προσλήψεις.

Ανακοινώθηκε πάντως ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συντονισμού των δύο υπουργείων έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση ενίσχυση του δημόσιου Συστήματος Υγείας.

2 σχόλια:

  1. Είδηση θα είναι άν μία ημέρα δεν βγάλει ανακοίνωση για προσλήψεις ο υπουργός. Νισάφι πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρουμπλή σταμάτα έλεος πια!!! Εξοφλείστε στους ιδιώτες παρόχους τα χρωστούμενα, γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε ούτε τα εισιτήρια αναχώρησης απ' αυτό το μπάχαλο!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, και μετά κόψτε το κεφάλι σας δεν μας ενδιαφέρει. Τέρμα, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Δε μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα δρώμενα σε αυτή τη χώρα πλέον. Συνεχίστε τα συνέδριά σας αξιολύπητα ανθρωπάκια, που σας έχουν ξεπεράσει οι κοινωνίες των πολιτισμένων κρατών, απλά αφήστε μας να ξεφύγουμε από εσάς τα ογκώδη βαρίδια που μας τραβούν στο πάτο του βούρκου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή