Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Πάτρα: Πρόστιμα σε ιατρούς για.. ψύλλου πήδημα από το ΣΔΟΕ !

Κλιμάκιο ελεγκτών "σάρωσε" τα ιατρεία της πόλης τις τελευταίες ημέρες...https://www.patrasevents.gr             Το ΣΔΟΕ ψάχνει για χρήμα και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες έχει βάλει στο στόχαστρο τους γιατρούς και τα ιατρεία της Πάτρας.

Συγκεκριμένα ελεγκτές του ΣΔΟΕ προχώρησαν σε λεπτομερείς ελέγχους, κόβοντας πρόστιμα σε όσους δεν έδιναν αποδείξεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ελεγκτές έκαναν τους πελάτες και στη συνέχεια έβρισκαν αφορμές για να βάλουν πρόστιμο και να αφήσουν το δωράκι τους στο ιατρείο.


Έτσι, υπήρξαν και περιπτώσεις που επιβλήθηκαν πρόστιμα επειδή οι γιατροί δεν έδιναν την δωρεάν απόδειξη που επιβάλει ο ιατρικός κώδικας για ασθενείς γιατρούς και συγγενείς γιατρών ή και άπορους συμπολίτες.

Έλεγχοι έγιναν και σε ιατρικά εργαστήρια όπου και εκεί επεβλήθησαν πρόστιμα για… ψύλλου πήδημα. Το κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μαζέψει χρήματα για το δημόσιο ταμείο και όπου βρει «χτυπά»!

1 σχόλιο:

  1. Ρέ μπούληδες κυνηγοί του 5ευρου καλά σας κάνουν!!!! Εγώ σας πλερώνω ρε. Είμαι ο Μπάμπης ο Νταλικιέρης ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Γράψε τα φάρμακα γιατί βιάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή