Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ανακοστολόγηση θεραπευτικών πράξεων σε ορίζοντα διετίας

Newsroom Healthmag.gr

Συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής για την ανακοστολόγηση ιατρικών, οδοντιατρικών, οδοντοτεχνικών και φυσικοθεραπευτικών πράξεων

Την κοστολόγηση νέων ιατρικών, οδοντιατρικών, οδοντοτεχνικών και φυσικοθεραπευτικών πράξεων, αλλά και την αναμόρφωση των ήδη κοστολογημένων, αναλαμβάνει πενταμελής επιτροπή που συγκροτείται στο ΚΕΣΥ, υπό την προεδρία της Χρυσούλα Νικολάου, αντιπροέδρου του ΚΕΣΥ, καθηγήτριας Βιοπαθολογίας - Ανοσολογίας του ΕΚΠΑ – Διευθύντριας του Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου στο «Αιγινήτειο» Νοσοκομείο, η οποία τοποθετείται στη θέση της προέδρου.

Η ίδια επιτροπή, θα αναλάβει τον ορισμό ειδικών εισηγητών - εκπροσώπων της αντίστοιχης επιστημονικής εταιρείας και ενός ειδικού σε θέματα κοστολόγησης.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα Υγείας Γ. Γιαννόπουλου, τα μέλη της επιτροπής είναι οι:

Μιχάλης Ψαλτάκος, Ακτινολόγος, Μέλος του ΕΟΠΥΥ.
Γεώργιος Υφαντής, Διευθυντής Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ».
Παναγιώτα Τζώρτζη, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παροχών Π.Φ.Υ. του ΕΟΠΥΥ.
Γιώργος Ντουνιάς, Διευθυντής Τομέα Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Υγιεινής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας.

Η Επιτροπή μπορεί να ζητά τη γνώμη συναφών υπηρεσιών άλλων Υπουργείων. Η θητεία των μελών της Επιτροπής είναι διετής, ξεκινώντας από την υπογραφή της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου