Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ευφορία στη ΝΔ για το αποτέλεσμα των ιατρικών εκλογών



Ως οιωνό πολιτικής αλλαγής ερμηνεύει η αξιωματική αντιπολίτευση τη νίκη της «γαλάζιας» παράταξης στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας αλλά και σε άλλους συλλόγους ανά την επικράτεια. «Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στην κυβερνητική παράταξη, μετά την ήττα των γιατρών του ΣΥΡΙΖΑ

Onmed.gr

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής τομεάρχης, βουλευτής Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στους νικητές της παράταξης ΔΗΚΙ-ΙΣΑ, η οποία κατέβηκε με ενωμένες όλες τις «γαλάζιες» δυνάμεις και κέρδισε αυτοδυναμία, με το συντριπτικό ποσοστό 54,7%, για πρώτη φορά ύστερα από 3 δεκαετίες.

«Τα νικηφόρα αποτελέσματα των εκλογών σε όλους τους μεγάλους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας και η τεράστια νίκη του Γεωργίου Πατούλη στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών δείχνουν ξεκάθαρα την απόλυτη αποδοκιμασία της αποτυχημένης πολιτικής του Ξανθού-Πολάκη από τον ιατρικό κόσμο. Η νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων του ιατρικού κόσμου δείχνει ότι έρχεται η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής στην χώρα», δήλωσαν οι κκ. Οικονόμου και Φωτήλας. 

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», αυτό του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει... εμφύλιος. Η παράταξη Αγωνιστικό Μέτωπο, που πρόσκειται στο κυβερνόν κόμμα, καταβαραθρώθηκε στην αναμέτρηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με ποσοστό 8,6%, περίπου το μισό από τις προηγούμενες εκλογές του 2014. Συνδικαλιστές γιατροί της παράταξης κατηγόρησαν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για πολιτικές που επιδείνωσαν το κλίμα στους κόλπους του ιατρικού κόσμου.

2 σχόλια:

  1. Μια χαρά τα λένε ο Ψυχάρης και ο Προβατάς, δεν κέρδισε η ΝΔ, αυτοκαταποντίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ των συκοφανΤάκηδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι για τους εκπροσώπους του Αγωνιστικού Μετώπου αλλά ταξικός ΣΥΡΙΖΑ, ιατροί και γενικά ο επιστημονικός προοδευτικός κόσμος είναι πράγματα ασύμβατα... Θα έπρεπε να έχουν καταλάβει εδώ και καιρό με ποιους είχαν να κάνουν... Μόνο ντροπή προκαλούν στον ιατρικό κόσμο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή