Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Με ειδική μοριοδότηση επικουρικοί νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για μόνιμες θέσεις στο ΕΣΥ!

Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2018

Το επικουρικό προσωπικό του ΕΣΥ θα συμμετέχει στους διαγωνισμούς για μόνιμες προσλήψεις με ειδική μοριοδότηση

Health Report.gr

Έναν άσο στο μανίκι θα έχει το προσωπικό που υπηρέτησε στο ΕΣΥ ως επικουρικόκαθώς σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή, το επικουρικό νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που εργάσθηκε με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο ΕΣΥ θα μοριοδοτείται όταν θα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς για μόνιμες θέσεις.

Μάλιστα με βάση τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης όσοι έχουν εργασθεί κάποια χρόνια σε νοσοκομεία ως επικουρικοί θα μπορούν άμεσα να προσληφθούν σε μόνιμες θέσεις αφού προωθείται η πρόσληψη 1200 ατόμων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει το επικουρικό προσωπικό ως δείγμα αναγνώρισης του έργου τους. Ταυτόχρονα κάλεσε όλα τα κόμματα να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία.

3 σχόλια:

  1. Καλο και τουτο , οι επικουρικοι νοσηλευτες και το λοιπο προοσωπικο εχουν ειδικη μοριοδοτηση (ΣΩΣΤΟ) ,
    ενω οι επικουρικοι γιατροι που στηριζουν το συστημα σχεδον 3 χρονια με παρατασεις ΔΕΝ εχουν την ιδια μεταχειριση.
    Βαλτε πλατη μας ελεγαν και θα αναγνωριστει η προσπαθεια σας οταν αρμενιζαν κατα καιρους απο τις κατα τοπους ΥΠΕ στα κεντρα υγειας ...
    ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΕΣΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ...ΠΟΛΑΚΗ???????ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...8%.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!!ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αφορα όμως τους γιατρους ,παλιους επικουρικους ιατρους που ληγει η συμβαση 31/12/2018 μετα απο τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή