Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ριζικές αλλαγές στο ΕΣΥ αλλά μετά τις εκλογές – Πώς σχεδιάζονται οι συγχωνεύσεις αλλά και τα νοσοκομεία «κόμβος» και οι «ακτίνες»

Health Report 

Ριζικές αλλαγές στο ΕΣΥ αλλά μετά τις εκλογές – Πώς σχεδιάζονται οι συγχωνεύσεις αλλά και τα νοσοκομεία «κόμβος» και οι «ακτίνες»

Τι σκοπεύει να αλλάξει στα νοσοκομεία η ΝΔ εάν εκλεγεί και πάλι

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Ριζικές αλλαγές στα νοσοκομεία όλης της χώρας σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση αλλά … μετά τις εκλογές. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να εκλεγεί η ΝΔ και να μην χρειάζεται να κάνει υποχωρήσεις σε τυχόν συγκυβερνήσεις, ώστε να υλοποιήσει το μεγαλόπνοο σχέδιό της για το ΕΣΥ.

Ωστόσο το σχέδιο για να αναδιοργανωθούν πλήρως τα νοσοκομεία είναι ήδη έτοιμο όπως μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr. Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει αρκετές συγχωνεύσεις που είχαν προγραμματισθεί εδώ και καιρό αλλά και αλλαγή όλου του υγειονομικού χάρτη.

Ο χάρτης αυτός με βάση τα σχέδια που κάνουν οι κυβερνώντες (εκ του ασφαλούς μετά τις εκλογές) περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός κεντρικού νοσοκομείου το οποίο θα ονομάζεται «κόμβος» και γύρω του θα βρίσκονται οι «ακτίνες». Τα υπόλοιπα νοσοκομεία δηλαδή που θα λειτουργούν γύρω από τον «κόμβο».

Βέβαια στα νοσοκομεία «ακτίνες», όπως περιγράφουν πηγές στο HealthReport.gr, έχουν συμπεριληφθεί και μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας. Τώρα πως μπορεί ένα τέτοιο σχέδιο να υλοποιηθεί στην πράξη, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο…

5 σχόλια:

  1. Ονειρα θερινής νυκτός. Οταν πρίν 3 χρόνια βγήκε αυτοδύναμη η Ν.Δ. δεν είχε σχέδιο για την υγεία ; Τα έβλεπε τότε ολα καλά; Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια ; Και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Τώρα λοιπόν μας λέει οτι τα κατάφερε και έφτιαξε σχέδιο. Αλλά για μετά τις εκλογές !!! Καλά μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να υπάρχει η Ν. Δ. τουλάχιστον αυτό το έχουν καταλάβει πιστεύω. Αλλά και με όποια άλλη κυβέρνηση και με τις ταραχές που θα υπάρχουν το όποιο σχέδιο θα μείνει ..σχέδιο. Δυστυχώς .Εχουμε χορτάσει από φρούδες υποσχέσεις ανάξιων πολιτικάντιδων.Η φυγή των νέων μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα έλεγα οτι μονόδρομος θα έπρεπε να ήταν η έξοδος όλων των τετριμμένων και κούφιων πολιτικών, και έχουν δοκιμασθεί αρκετοί από ολα σχεδόν τά κόμματα,Θωμόπουλός Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλάβατε .....έτσι? Το .....υπόθετο σε μέγεθος .....παλουκιου.....μετά τις εκλογές Συνάδελφοι.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμπερασμα:καλά κρασιά! σχεδιάζουν εναν ακόμη ιατρικό εμφύλιο στα χαρτιά, βέβαια. δεν προκειται να μεινει ανθρωπος στο ΕΣΥ και ουτε μεμονωμενος επαγγελματίας για δείγμα. τόσα χρήματα που έχουν πέσει στον ιδιωτικό τομέα θα βγουν μόνο από την ιδιωτική ασφάλιση και την αναγκαία ΣΔΙΤ συνεργασία(ξεπούλημα των φιλέτων) της δημόσιας υγείας. τα διαβατηρια να ετοιμάσουν μικροί -μεγάλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι ιδιωτικά η έξω.Ασε τα ΚΟΡΟΙΔΑ να τρέχουν μέρα νύκτα για 3 και 60 στα ιδρύματα γιορτές και αργίες,να τους φορτώνουν ευθύνες και απαιτήσεις ενώ τους ξεζουμίζουν .ΕΣΥτες καθιστέ να σας κουνάνε το δάκτυλο οι ανεύθυνοι πολιτικοί και τα κομματοσκυλα τους οι διοικητές των νοσοκομείων.Μονο η φοροδιαφυγή, η τουριστολατρεία και οι κομπίνες επιβραβέυονται εδώ.Αντισυνταγματικες οι περικοπές των μισθών και σφυρίζουν όλοι αδιάφορα.Οι ιδιώτες ιατροι και άλλοι ελεύθεροι λαμογοεπαγγελματίες που δηλώνουν εισόδημα 5.500 χιλιάδες ευρώ και παίρνουν εισιτηρια κοινωνικού τουρισμού ,fuell pass,επίδομα θέρμανσης και άλλα ενώ βγάζουν πολλαπλάσια από τον επιμελητή δημοσίου νοσοκομείου, γελάνε με τα χάλια και την κατάντια των ιατρων του δημοσίου.
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή