Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΟΠΥΥ: Παρατείνονται οι συμβάσεις για τους οικογενειακούς παιδιάτρους έως το τέλος του χρόνου

ΕΟΠΥΥ: Παρατείνονται οι συμβάσεις για τους οικογενειακούς παιδιάτρους έως το τέλος του χρόνου

Συνεχίζουν στον ΕΟΠΥΥ οι οικογενειακοί παιδίατροι τουλάχιστον έως το τέλος του χρόνου

HR

Παράταση μέσω του ΕΟΠΥΥ στις συμβάσεις των οικογενειακών παιδιάτρων δίνει το υπουργείο Υγείας.

Σε νομοσχέδιο που αναρτήθηκε για δημόσια διαβούλευση και ρυθμίζει θέματα του covid, προβλέπεται ότι οι συμβάσεις στον ΕΟΠΥΥ για τους οικογενειακούς παιδιάτρους παρατείνονται έως τέλος του χρόνου. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Παράταση ισχύος των συμβάσεων και καθορισμός μηνιαίας αποζημίωσης παιδιάτρων ως οικογενειακών ιατρών

1. Η ισχύς των υφιστάμενων συμβάσεων των παιδιάτρων ως οικογενειακών ιατρών των άρθρων 6 και 11 του ν. 4486/2017 (Α’ 115) και των ασκούντων καθήκοντα οικογενειακού ιατρού ιδιωτών παιδιάτρων παρατείνεται, από τη λήξη της, έως την 31η.12.2022, ανεξαρτήτως του χρόνου λήξης τους, με τους ίδιους όρους.

2. Η μηνιαία αποζημίωση των ιατρών της παρ. 1 ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 1ης.10.2022 έως 31.12.2022 σε ποσό δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ κατ’ ανώτατο όριο».

7 σχόλια:

  1. Γιατί? Αφού ο ΠΙ πάει.....τέλεια? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 2018 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟ 2022 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ.ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΕΤΗ ΣΤΑ 16 ΕΤΗ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία μνημονιακη υποχρέωση, το μόνο που ενδιαφέρει τους Ευρωπαίους είναι να έχεις τις δαπάνες σε ένα ορισμένο επίπεδο! Δεν δίνουν δεκάρα το πώς ....

      Διαγραφή
    2. Ζω σε Σκανδιναβική χώρα, κανένας παιδίατρος δεν παρακολουθεί τα παιδιά. Τα πάντα γίνονται μέσω του οικογενειακού γιατρού. Αν χρειαστεί γίνεται παραπομπή του παιδιού σε παιδίατρο, σε νοσοκομείο φυσικά. Δεν υπάρχουν ιδιώτες παιδίατροι.

      Διαγραφή
    3. 12.37 .....πόσα παίρνει στην σκανδιναβική χώρα ο ΟΙ?

      Διαγραφή
  3. Ετσι ειναι ,πιστη στο μνημονιο και η παρουσα κυβερνηση ,οπως αλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή