Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας με αίτημα την κατάργηση του clawback

;
Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας με αίτημα την κατάργηση του clawback

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε το συντονιστικό των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών εχθές έξω από το Υπουργείο Υγείας με κεντρικό μήνυμα “ΟΧΙ στην εξαθλίωση των γιατρών”

Συμμετείχαν γιατροί από όλη τη χώρα. Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Πρόεδρος του συντονιστικού και αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Από το ΔΣ του ΠΙΣ υπήρχαν ηχηρές παρουσίες αλλά και αναμενόμενες απουσίες. Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε η Α Αντιπρόεδρος Α. Μαστοράκου, ο Γενικός Γραμματέας Γ. Ελευθερίου και τα μέλη του ΔΣ Π. Καψαμπέλης, Μ. Ψαλτάκος. Στις ομιλίες των μελών του ΔΣ του ΠΙΣ εκφράστηκε η έμπρακτη στήριξη των παρευρισκομένων μελών στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων, στήριξη που δεν περιορίζεται στην έκδοση χλιαρών δελτίων τύπου αλλά στην έμπρακτη συμπαράσταση, έξω από το υπουργείο υγείας, δίπλα στους αγωνιζόμενους ιατρούς.

Στο τέλος της συγκέντρωσης επιδόθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα των συναδέλφων.

Ο αγώνας για την πλήρη κατάργηση του ληστρικού claw back συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και πίστη, η ΠΑΝ.ΔΗ.Κ.Ι ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους αγώνες των γιατρών, στην πρώτη γραμμή με έργα και όχι με ανέξοδα λόγια.






4 σχόλια:

  1. Οι γιατροί με το κίτρινο άστρο ψηφίζουν έξω κοινοβουλευτική αριστερά.ζηταμε σεισάχθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πιστέψω ότι έγινε κατι εάν από την τρέχουσα πληρωμή δεν έχω καμία περικοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ..... Ο ΠΛΕΥΡΗΣ , ΒΑΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ , ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ clawback ,ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 39,88% !!!!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ...........ΠΕΤΥΧΑΜΕ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ......

      Διαγραφή
    2. 9.08.
      ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CLAW BACK ΤΟΥ 2021.

      Διαγραφή