Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ν. Κέρκυρας: Πέμπτη παραίτηση γιατρού- Αναμένεται λύση από την κ. Γκάγκα

Συντάκτης: Virus

Μια ακόμη παραίτηση γιατρού προστέθηκε στις τέσσερις υπάρχουσες παραιτήσεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, την απόφαση να «κρεμάσει» αυτή τη φορά την ιατρική ποδιά της έλαβε μια ακτινολόγος.

Έως τώρα παραίτηση έχουν δηλώσει δυο παθολόγοι, καθώς και δυο καρδιολόγοι, ο ένας εξ αυτών ο διευθυντής του τμήματος, σύμφωνα με το περιφερειακό τμήμα της ΕΡΤ. Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί ασθενείς διακομίζονται συνεχώς σε άλλα νοσοκομεία των γειτονικών περιοχών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τόσο το ΕΚΑΒ όσο και το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού μεταφέρουν κατά μέσο όρο δύο με τρεις ασθενείς την ημέρα, καθημερινά.

Διοίκηση και προσωπικό αναμένουν την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού στην υγειονομική δομή. Η κ. Γκάγκα θα έχει την ευκαιρία να συνδιαλλαγεί με τη διοίκηση και τα σωματεία εργαζομένων στο νοσοκομείο καθώς και με τη διοίκηση του Ιατρικού συλλόγου. Επίσης, θα συναντηθεί και με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και θα συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις.

5 σχόλια:

  1. Η συντροφισσα Μινα σιγουρα θα δωσει λυση ,ειμαι απολυτα σιγουρος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν διαλύσει το εσύ εντελως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι συριζα ρε φιλε. ληγμενα τρως; ξεχασες το μπορδελο επι συριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που γίνονται επί ΝΔ ναι....ξέχασα! Τι γινόταν δηλαδή? Ένα μέρος μόνο από τα απίστευτα που γίνονται από τους ψευτοφιλελευθεροι! Και όλοι μας φωνάζαμε αλλά τώρα που κάνει τα ίδια και χειρότερα η ΝΔ κάποιοι απλά θυμάστε το.....μπουρδελ@ του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή