Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοβουλία 15 προέδρων φαρμακευτικών συλλόγων για πανελλαδική σύσκεψη και κινητοποίηση

Κάλεσμα προς τους προέδρους όλων των φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας αναμένεται να απευθύνουν εγγράφως οι πρόεδροι 15 μεγάλων φαρμακευτικών συλλόγων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου πανελλαδική σύσκεψη των προέδρων όλων των συλλόγων.

Το κάλεσμα έχει ως στόχο την ενεργοποίηση του κλάδου ενόψει, μεταξύ άλλων, επικειμένων κυβερνητικών πρωτοβουλιών ακόμη και για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων, αλλά και εξαιτίας των καθυστερήσεων στις πληρωμές του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), των λογής – λογής "κουρεμάτων" στις πληρωμές τις οποίες πραγματοποιεί τελικά ο ΕΟΠΥΥ προς τον κλάδο.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, το κάλεσμα θα υπογράφουν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής, Λάρισας, Αχαϊας, Κερκύρας, Μαγνησίας, Ροδόπης, Δωδεκανήσων.

YGEIA360.GR

1 σχόλιο:

  1. Οι Φαρμακοποιοί πλέον έχουν χάσει κάθε αίσθημα δικαίου και δεοντολογίας. Επιτέλους τι ζητάνε??? Να πληρώνονται ΜΟΝΟ αυτοί?? Είναι οι μοναδικοί που έχουν αποπληρωθεί τα παλαιά χρέη από το κράτος την ώρα που ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος (Γιατροί,Μηχανικοί κλπ). Έχουν πληρωθεί τους 10 από τους 12 μηνες του 2012 και ουσιαστικά οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς αυτούς είναι μηδαμινές. Η στάση τους και η αμετροέπεια τους, σε συνδυασμό με την κατάπτυστη ανακοίνωση του κ Λουράντου, προκαλεί αηδία και περιφρόνηση από όλη την κοινωνία. Τα προεκλογικά γραμμάτια (η προεκλογικά ανεκδιήγητη συμπεριφορά τους που στόχευε στην ψυχολογική εκβίαση του εκλογικού σώματος)έχουν εξοφληθεί. Απέναντί τους πλέον θα είναι η κοινωνία και όχι η κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή