Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΦΕΚ 188Β´ - Κούρεμα παλιών χρεών πρώην ταμείων !!




ΦΕΚ 188Β´ - ΚΟΎΡΕΜΑ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ





- Posted using BlogPress from my iPad

4 σχόλια:

  1. Το φεκ λεει για χρεη μεχρι 31/10/2011. Ξερει καποιος τι θα γινει με τη δαπανη του νοεμβριου του ΟΠΑΔ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ 3,5%
    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ από 15.000=15%
    ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ απο 4000=15%
    δηλαδη 4000e κλινικού αντιστοιχούν σε 15000e εργαστηριων!!!!!
    Καλα πόσο είναι το επιπλέον κόστος των αναλωσίμων;
    Οι εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων πχ ΙΣΑ (με ενέργειες μας σας κουρεψαν λίγο) θα πρέπει να απολογηθούν στον μαχόμενο μεμονωμένο κλινικό και κλινικοεργαστηριακό ΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφοι,
      Αυτή την Κ.Υ.Α. κουρέματος τη βλέπω ως θετική. Έστω και με τα αρνητικά της, τα όποια στοιχεία. Οι παλαιές οφειλές των πρώην Ασφαλιστικών Ταμείων με το λιγοστό προσωπικό και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας των ανθρώπων εκεί, είχαν φθάσει τις οφειλές σε δυσθεώρητα ύψη. Με τη ρύθμιση ταύτη δε χρειάζονται πλέον ενεργοβόρες, χρονοβόρες και κοστοβόρες ενέργειες. (Εκκαθαρίσεις, ενταλματοποιήσεις, θεωρήσεις από τους Επιτρόπους, καταχωρίσεις, πληρωμές, αποδόσεις κρατήσεων κ.λ.π.). Θα μπορούν με τις υπεύθυνες δηλώσεις να πληρωθούν τάχιστα οι Πάροχοι. Τουλάχιστον να πέσει λίγο <> χρήμα στη χειμαζόμενη Αγορά Υπηρεσιών Υγείας. Περιμένω τις απόψεις σας, να τις αναλύσουμε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και εγώ με την ΚΥΑ. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουν αιώνες για να πληρωθούν. Αν το δεχτούν θα τελειώσουν όλα σε λίγους μήνες και θα πάρουν χρήμα στα χέρια τους. Τώρα δεν έχουν ούτε "δραχμή" και δεν μπορούν ορισμένοι μικροβιολόγοι και ακτινοδιαγνώστες να διατηρήσουν ανοιχτά τα ιατρεία τους.

      Διαγραφή