Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πάτρα: Εξοργισμένος ο Διοικητής του ΠΠΝΠ με τη δολοφονική επίθεση κατά εργαζομένου από συγγενείς της κοπέλας που αυτοκτόνησε – Απαιτεί συλλήψεις

THEBEST. Είχε επικοινωνία με τον Γ. Διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ. Αποστολόπουλο

 Εξοργισμένος με τη συμπεριφορά φίλων και συγγενών της νεαρής Ρομά που αυτοκτόνησε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, είναι ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος. Μάλιστα ο κ. Μπονάνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κ. Αποστολόπουλο και, αφού του περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου, απαίτησε να συλληφθούν άμεσα οι υπαίτιοι.

Μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Μπονάνος εξηγεί ότι η επίθεση των οικείων της άτυχης κοπέλας προς τον νεκροτόμο ήταν στην κυριολεξία δολοφονική αφού έγινε με κατσαβίδι και είχε ως αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να βρίσκεται στον αξονικό τομογράφο με κρίσεις επιληψίας.

Παράλληλα προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον χώρο του νεκροτομείου, ενώ όπως σημειώνει ο κ. Μπονάνος η Αστυνομία δεν συνέλαβε τους υπευθύνους.

«Ποιος θα απολογηθεί στον εργαζόμενο που αυτή την ώρα υποφέρει και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές του κτιρίου; Ας ψάξουν αλλού τους υπαίτιους για τον πόνο της οικογένειά τους, όχι στους εργαζόμενους και τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου. Η Αστυνομία οφείλει να κάνει άμεσα τη δουλειά της και να συλλάβει τους υπευθύνους», δηλώνει ο κ. Μπονάνος.

17.15 Oι Ρομά συγγενείς της κοπέλας που αυτοκτόνησε στη γέφυρα προκάλεσαν ένταση στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και μεταφέρθηκε η σορός καθώς επιτέθηκαν σε εργαζόμενο στο Νεκροτομείο.

Ζητούσαν επίμονα να δουν την νεκρή, και όταν ο υπάσλληλος τους είπε ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται εξοργίστηκαν και του επιτέθηκαν.

13.52 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr η κοπέλα που αυτοκτόνησε ήταν Ρομά. Στο σημείο της σκάλας το οποίο επέλεξε για να βάλει τέλος στη ζωή της είχαν συγκετρωθεί επί ώρες τσιγγάνοι και θρηνούσαν για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή της.

11.10 Απαγχονισμένη στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου βρέθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 9.30 μια γυναίκα, η ηλικία της οποίας εκτιμάται στα 30 με 35. Τη γυναίκα εντόπισε κρεμασμένη στη σκάλα της Δυτικής πλευράς, στο Ρίο, κάποιος περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

1 σχόλιο: