Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΕΣΥ για την αξιολόγησηΜε κινητοποιήσεις στα δημόσια νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας και πρόνοιας ξεκινά ο Σεπτέμβριος.

Οι νοσηλευτικοί υπάλληλοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, όπως και γενικότερα στο δημόσιο τομέα, θα απέχουν από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης και τις διαδικασίες επαναπροσδιορισμού με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο αντιδρούν στο σύστημα αξιολόγησης εργαζομένων, και το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε ότι η απεργία θα ξεκινήσει από αύριο 30 Αυγούστου, μετά την πάροδο 4 εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση εξώδικης δήλωσης της ΑΔΕΔΥ στα αρμόδια υπουργεία, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και λοιπές υπηρεσίες.

Με το εξώδικο, η ΑΔΕΔΥ γνωστοποιεί την απόφαση για κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι η διαδικασία της αξιολόγησης στοχεύει στην αδιαφάνεια και στη χειραγώγηση της δημόσιας διοίκησης.

Σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη λήξη της διαδικασίας αξιολόγησης, δηλαδή έως την 1η Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου