Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νέος πρόεδρος στον ΙΣΠειραια΄- Αποχωρεί η κυρία Ανεμοδουρά μετά από 3 θητείες


Αλλαγή σκυτάλης στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, καθώς η μέχρι πρότινος πρόεδρος κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά μετά από τρεις θητείες, αποχωρεί (παραμένει ωστόσο στο νέο ΔΣ ως απλό μέλος) δίνοντας την θέση της στον κ. Νικόλαο Πλατανησιώτη.

Ασφαλείς πληροφορίες του on Med κάνουν λόγο για τεράστιο εσωκομματικό «παιχνίδι» καθώς η κυρία Ανεμοδουρά παρά το γεγονός ότι ήλθε πρώτη σε ψήφους και η παράταξή της κατέκτησε 6 έδρες με 38,5%, εν τούτοις, πρόεδρος εξελέγη ο κ. Νικ. Πλατανησιώτης η παράταξη του οποίου ήρθε δεύτερη με τρεις έδρες. Ίσως είναι νωρίς να μιλήσει κάποιος για προδοσία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι «κάποιοι, δεν σεβάστηκαν τον συνδιασμό κάτω από τον οποίο εξελέγησαν και αποχώρησαν πριν την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου». Οι ίδιες πληροφορίες επίσης, κάνουν λόγο για το γεγονός ότι η κυρία Ανεμοδουρά μιλούσε πολύ για τα σοβαρά και επείγοντα θέματα Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα, μετά το υπ΄ αρ. 5840/13-11-2014 έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, Τμήμα Υπηρεσιών & Επαγγελμάτων Υγείας, με το οποίο έγινε η επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά της 12ης & 13ης Οκτωβρίου 2014, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 24 Νοεμβρίου και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΕΛΗ

ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΒΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΡΕΩΝ
ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου