Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΕΟΠΥΥ: Μέχρι 31/12/2017 η πιστοποίηση των ιατρών στο μητρώο

Taxheaven Newsroom

Μαρούσι, 19/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την από 12/10/2017 ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, η καταληκτική ημερομηνία για την πιστοποίηση των γιατρών στο μητρώο του ΕΟΠΥΥ είναι η 31η Δεκεμβρίου 2017. Μετά από αυτή την ημερομηνία παραπεμπτικό ή συνταγή που θα έχει εκδοθεί από μη πιστοποιημένο γιατρό δεν θα αποζημιώνεται.

Παρακαλούμε όλους τους γιατρούς, για τη συνεργασία τους.

Ο Δ/ντης Στρατηγικού Σχεδιασμού
Θ. Ρηγάτος

Πηγή: Taxheaven 

3 σχόλια:

  1. Μα γιατι να εκδίδουν παραπεμπτικά εξετάσεων? για να τα χρεώνονται οι βιοπαθολόγοι? καθότι ως γνωστόν το αντιλαμβανόμαστε κατόπιν εορτής οταν ερχεται η στιγμή να το καταχωρήσουμε, θέλει πολύ μυαλό ?????????. Θωμόπουλος Ιωάννης- βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ υπάρχει και το μεγάλο μπέρδεμα κύριε Θωμόπουλε. Τα παραπεμπτικα εκδίδονται από την ΗΔΙΚΑ στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι γιατροί. Η πιστοποίηση που αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ γίνεται στο εδαπυ του ΕΟΠΥΥ όπου εκτελούνται τα παραπεμπτικα. Επομένως, το κλειδί για την εκτέλεση βρίσκεται στο εδαπυ κι όχι στην ΗΔΙΚΑ. Γι αυτό κόβονται κατά την εκτέλεση. Θεωρώ ότι οι παραγγελοντες ιατροί θα έπρεπε να σέβονται τους συναδέλφους τους εργαστηριακους και να μην τους φέρνουν στη δύσκολη θέση να χάσουν τα χρήματά τους, καθώς απέχει μακράν από τη δεοντολογία και την ορθή ιατρική πρακτική, η μη εκτέλεση των πράξεων ή η χρέωση τους στον ασθενή που ούτε ξέρει τίποτα για όλα αυτά, ούτε κι έχει κάποια ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΒΡΟΥΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΎΝ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

      Διαγραφή