Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση για παρέμβαση ΙΣΠ σε αρμόδια ΔΟΥ μετά από επιβολή προστίμων σε ιατρεία-εργαστήρια

Προς τα μέλη του Συλλόγου μας που ασκούν το ελεύθερο επάγγελμα 

Αρ. Πρωτ.: 8748/22-12-2017 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στον Δ/ντή της Α΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών σχετικά με τα κλιμάκια ελέγχου που τις τελευταίες ημέρες έχουν επιβάλλει πρόστιμα σε ιατρεία και διαγνωστικά εργαστήρια όσον αφορά τις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που εμφανίζουν μηδενικά ποσά ή που διαφέρουν από την προβλεπόμενη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ. 


Θα αναζητηθούν εντός των επομένων ημερών οι ενδεδειγμένες διατάξεις ώστε να μπορούν να τεκμηριωθούν οι ενστάσεις σε όσους επιθυμούν να τις υποβάλλουν στην αντίστοιχη Υπηρεσία. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

Η Πρόεδρος           Ο Γραμματέας 

Άννα Μαστοράκου  Γεώργιος Πατριαρχέας

4 σχόλια:

  1. Παρακαλώ ενημερώστε μας και τους υπόλοιπους (εκτός Πατρών), όπου οι ΙΣ δεν είναι τόσο ενεργοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 2,38 ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΒΕΙΣ 2 ΕΥΡΩ ¨Η 3 ΕΥΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ?
    ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2,38 ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 ΕΥΡΩ ΚΟΒΕΙΣ 10 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ -ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολυμπία Κουβεριανου26 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:07 μ.μ.

    Τι να πω; Εμένα μου έβαλαν πρόστιμο αφού έψαξαν όλες τις αποδείξεις και τις βρήκαν εντάξει, για τις αποδείξεις που δεν είχα κόψει σε αυτούς που δεν είχαν πληρώσει!! Δηλ.σε αυτούς που δεν είχαν έρθει να πάρουν ακόμα τις εξετάσεις τους και δεν είχαν πληρώσει! Η εφοριακός υποστήριξε οτι όλες οι αποδείξεις πρεπει να κόβονται την ιδια μέρα που εκτελούνται οι εξετάσεις,ανεξάρτητα απο το αν δεν έχουν πληρωθεί! Επίσης,δεν μπόρεσε να μου απαντήσει τι ισχύει στην περιπτωση που κόψω την απόδειξη την ιδια μέρα της αιμοληψίας,αλλά ο ασθενής πληρώσει κάποια απο τις επόμενες μέρες με κάρτα,οποτε θα ειναι διαφορετική η ημερομηνία της απόδειξης και της συναλλαγής με το POS. Είπε οτι θα ρωτήσει και θα με πάρει τηλέφωνο να μου απαντήσει,αλλά δεν με εχει πάρει. Όλο αυτο μου φαίνεται εξωφρενικό και έκανα ένσταση,αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Νομιζω οτι τουλάχιστον δικαιούμαστε να γνωρίζουμε τι τελικά πρεπει να κάνουμε!!! Ολυμπία Κουβεριανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή