Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Απόσπασμα από τον ΕΚΠΥ ΕΟΠΥΥ -

Εκδόθηκε ο νέος ΕΚΠΥ (ενιαίος κανονισμός παροχών ΕΟΠΥΥ) - ΦΕΚ 2315 Β 19/06/2018 - ΕΚΠΥ 2018 - 
άρθρο 5 - Β.3 -  η δυνατότητα συνταγογράφησης από πιστοποιημένους παραμένει - χωρίς η πράξη συνταγογράφησης να χρεώνεται στον ΕΟΠΥΥ

21 σχόλια:

  1. Το δικαίωμα συνταγογράφησης παραμένει ενεργό και ισχυρό. Από 16/07/2018, επιτέλους ελεύθερος και ωραίος. Άντε γεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Με παρακαλουν να συμβληθω και του; γραφω στα.....φρυδια μου!

      Διαγραφή
    3. 4.50 μ.μ. Το δικαίωμα συνταγογράφησης,θα το έχεις.
      Ασθενείς θα έχεις;

      Διαγραφή
    4. Αφου δεν θα εχετε ΟΙ θα δερνονται για να τους εξετασω!Και μετα θα δερνουν εσας 10.43 χαφιεδακο επειδη
      θα πληρωνουν!

      Διαγραφή
    5. 10.44 ψεκασμενε γυφΤΟΜΥ έχεις? Γιατί εγώ ιατρείο έχω !

      Διαγραφή
    6. χαιρετιζω τους ταμειακους γιατρους

      Διαγραφή
    7. Πάντως ΣΥΡΙΖορομα αρκουδογυφτους με μέσον στον χρΕΟΠΥΥ δεν είμαι κανναβοπληκτε

      Διαγραφή
  2. Εγώ ενημερώνω εδώ και ημέρες τους ασφαλισμένους, οι οποίοι έχουν σοκαριστεί με τις νέες αλλαγές. Ψάχνουν στο διαδίκτυο για οικογενειακό ιατρό και όταν αντιλαμβάνονται την ωμή πραγματικότητα, τρελαίνονται ! Θα πηγαίνουν, λέει, στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων με το σύνθημα : "Πονάω παντού". Έχει να πέσει πολύ γέλιο και κυρίως πολύ κλάμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ Μαστοράκου μου αφού βάζετε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που εγκρίνετε, γιατί δεν το γράφετε "πρωτοσελιδα ποροδοευτικών εφημεριδων"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλύφθηκε το μυστικό χαρτί του Υπουργείου για την "επιτυχία" του εγχειρήματος του ΟΙ.Για όσους δεν κατάλαβαν η παράγραφος 3 τα λέει όλα.Επιστροφή ουσιαστικά στο παλιό ΙΚΑ.Μπορεί ο ασφαλισμένος να πάει όπου θέλει αλλά θα πληρώνει από την τσέπη του τα φάρμακα και τις παρακλινικές. Αυτό που θα γίνει στην πράξη είναι όπως παλιά που πήγαινε στον ΙΚΑτζη να του γράψει τα φάρμακα που του συνταγογράφησαν ακόμα και στο νοσοκομείο.Βάλτε συνάδερφοι το μυαλό σας να σκεφτεί το τι πρόκειται να γίνει στην επόμενη προκήρυξη μόλις γίνει αντιληπτό το πόσο δύναμη θα έχει πλέον ο ΟΙ.Μέχρι και μέσο θα μπαίνει για για να τρυπώσει κάποιος στο θεσμό.Τα πάντα θα διακινούνται από τον ΟΙ, ο οποίος αποκτά ουσιαστικά υπερεξουσίες.Τα ωράρια , οι άδειες, η αμοιβή δεν έχουν καμία σημασία.Φανταστείτε μόνο το πως θα βλέπουν όλοι οι παράγοντες του κυκλώματος της υγείας τον ΟΙ (φαρμακεία, διαγνωστικά, υποειδικοί, φαρμακοβιομηχανία κτλ).Αυτό που προβλέπω είναι η διοργάνωση συνεδρίων μόνο για ΟΙ αν με εννοείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον πρέπει να γυρίσεις στο σχολείο να μάθεις πάλι συντακτικό, αγαπητέ μου. Το άρθρο λέει ότι ο πιστοποιημένος έχει το δικαίωμα συνταγογράφησης χωρίς καμία επιβάρυνση για τον ΕΟΠΥΥ και με ιδιωτική χρέωση του ασθενούς

      Διαγραφή
    2. Συριζόμπεη, σε καταλάβαμε. Πάντως είσαστε φοβεροί στη "δημιουργική ασάφεια" πέραν από τα όρια της τετριμμένης λογικής...

      Διαγραφή
    3. Το χαρτι της ......επιτυχιας συριζογκιουφτο 11.26 οδηγησε σε αλλη μια.......παραταση προκηρυξης! Παντα ......τετοιες επιτυχιες!

      Διαγραφή
    4. Έλεγα και εγώ γιατί έχει τόσες ......επιτυχίες το κλαρινοΥΠΥΓ; Ευχαριστούμε ρουφιανισκο 11.26, μας αποκαλύψες το μυστικό που οι προκηρύξεις σας για ΟΙ /γυφτοβοθροτσαντιροΤΟΜΥ πάνε από παράταση σε παράταση!

      Διαγραφή
    5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΣ. ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΚΑ ΔΗΛ 3 ΕΚ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΦΚΑ ΔΗΛ 9 ΕΚ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΙΝΤΕ ΜΠΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΛΕΥΡΩΜΑ ΤΗΓΑΝΙ.

      Διαγραφή
    6. Συριζαίε, θα πέσει πολύ ξύλο από ασφαλισμένους ΕΦΚΑ --- ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ! Δεν τρώμε χόρτο, φίλε. Αυτό που λέει το άρθρο είναι πεντακάθαρο, το δικαίωμα συνταγογράφησης στους πιατοποιημένους παραμένει. Έχεις καταλάβει ότι υπάρχουν ολόκληρες περιοχές της χώρας που έχουν ελάχιστούς συμβεβλημένους ιατρούς, γιατί έχουν παραιτηρθεί από τη σύμβαση. Εάν αυτοί δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τον πληθυσμό, εσάς όλους θα σας κάψει ο ίδιος ο λαός !

      Διαγραφή
  5. Κύριε των 11.26μμ, είναι σίγουρο βέβαια ότι δεν είσαι συνάδελφος, πες μας και τι παίρνετε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα μας τρελάνετε.......Η κεντρική ιδέα αυτών που έγραψες είναι να τρέξουν οι Ο.Ι. να προλάβουν την ευκαιρία, τώρα που γυρνάει. Ή παίρνετε όλοι ληγμένα στο ΣΥΡΙΖΑ ή κάτι άλλο δεν πάει καλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΛΟΟΥ ΜΠΑΚ Ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΝΟΜΙΖΩ???????? Ωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος φοβάται και τη σκιά του είναι καταδικασμένος να ζει στη μιζέρια ! Εγώ έχω αποφασίσει να ζω στο φως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου κάνει εντύπτωση πως μερικοί συνάδελφοι είναι τόσο ανασφαλείς, που τσιμπούν πολύ εύκολα με τα οφθαλμοφανέστατα τρολαρίσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή