Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Παύλος Πολάκης: «Μέρα περισυλλογής μετά την ήττα….»

Από Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Απάντηση σε όσους αναρωτιούνται από το πρωί, που βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, δίνει ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στο facebook.

Σε όσους αναρωτιούνται, που βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, η απάντηση ήρθε πριν από λίγο από τον ίδιο: "Κάνει τον απολογισμό της ήττας", όπως λέει σε σχετική ανάρτησή του μέσω του facebook, "μέσα σε περισυλλογή".

Ο κ. Παύλος Πολάκης έκανε, επίσης, λόγο για "μήνυμα αυτών που ΔΕΝ ήρθαν" (σ.σ. στις κάλπες), ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συντοπίτες του, που κράτησαν ψηλά τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως ανάφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

"Μέρα περισυλλογής μετά την ήττα σήμερα.Θα αντέξουμε και θα δωσουμε τη μάχη ξανά, παίρνοντας το μηνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιανους ιδιαίτερα, αλλα και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρωμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση .
Ειδικα στα Σφακια μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15 (φωτό 1 Σεπτέμβρης 15 ,φωτό 2 ευρωεκλογές 19 ποσοστά, φωτό 3-4 αριθμός ψήφων)"

Δείτε την ανάρτηση:

Παυλος Πολακης

Μέρα περισυλλογής μετα την ήττα ,σημερα.Θα αντέξουμε και θα δωςουμε τη μάχη ξανα ,παίρνοντας το μηνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιανους ιδιαίτερα, αλλα και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρωμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση .
Ειδικα στα Σφακια μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15 (φωτό 1 Σεπτέμβρης 15 ,φωτό 2 ευρωεκλογές 19 ποσοστά ,φωτό 3-4 άτιμος ψήφων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

1 σχόλιο: