Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Tο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ αμετανόητο δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών και συνεχίζει την πολιτική δίωξη του ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΣ στον ΠΙΣ

Αμετανόητοι οι ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ του "υπηρεσιακού" πλέον υπουργού Υγείας, συνεχίζουν τις παράνομες ενέργειες και ετοιμάζουν εκλογές οπερέτα με τη βοήθεια πικραμένων συνοδοιπόρων.

Ετοιμάζονται δε να στείλουν προσκλήσεις για εκλογές. Χωρίς αναγνώριση από καμία παράταξη ή Ιατρικό Σύλλογο συνεχίζουν τον αντιδημοκρατικό και ολισθηρό δρόμο προς τον πλήρη εξευτελισμό. Τις εκλογές αυτές κανένας δημοκράτης γιατρός ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, καθώς η προκήρυξη έγινε παράνομα χωρίς απαρτία και με μόλις 6 από τα 15 μέλη του διορισμένου ΔΣ.

Η επέμβαση του "υπηρεσιακού" Υπουργού Υγείας αποτελεί ωμή πραξικοπηματική ενέργεια που καταλύει κάθε έννοια ψήφου, εκλογής και συγκρότησης οργάνων. Ο απερχόμενος υπουργός Υγείας υπέκυψε στις μισαλλοδοξίες των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και προχώρησε σε άνευ προηγουμένου πολιτική δίωξη. Μόλις ο ΠΙΣ έδειξε ότι αποπειράται να βγει από τη μακροχρόνια κατάψυξη, μόλις έγιναν κάποιες δειλές απόπειρες ν΄ ασχοληθεί με τα προβλήματα των γιατρών, μόλις έπαψε να υπάρχει ένα περιτοιχισμένο Προεδρείο, εκδηλώθηκε το πραξικόπημα και τοποθετήθηκαν «σοφοί»!

Είναι οι πρόθυμοι αυτοί που με "πρεμούρα" οργανώνουν δήθεν εκλογές, μια εβδομάδα πριν τις γενικές βουλευτικές εκλογές! Γιατί άραγε; Γιατί δεν περιμένουν την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού. Προφανώς ο πυρετός της δημοκρατικής εκτροπής δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν καθαρά και να πράξουν τα αυτονόητα: Να σταματήσουν παρ’ αυτά και να ζητήσουν συγγνώμη από τους γιατρούς και την κοινωνία.

Ήδη δεκάδες φορείς εκδίδουν καταδικαστικές αποφάσεις, αλλά η φωνή του καθενός από τους 60.000 γιατρούς της χώρας είναι χρήσιμη, ώστε να ακυρωθεί το πραξικόπημα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Το νόθο ΔΣ πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ κάθε ενέργεια που χρεώνει αναίτια δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον ΠΙΣ. Σε κάθε περίπτωση κάθε ευρώ θα καταλογιστεί προσωπικά στους σφετεριστές.

Το νόμιμο ΔΣ περιμένει με νηφαλιότητα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και θα επιβάλει τη νομιμότητα και τη Δημοκρατία στον ΠΙΣ.

Δρ. Γ. Ελευθερίου 
Αγγειοχειρουργός 
Εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας #ΠΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλύτερα να μην το λάβουνε ποτέ το μήνυμα...για να χάσουν με 17% διαφορα στις βουλευτικές.να τους τελειώσουμε οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή