Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ Αθανάσιου Εξαδάκτυλου εκλεγμένου Προέδρου του ΠΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ22.5.2019

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι συκοφάντες των σκευωριών δεν έχουν όριο, όπως αντίστοιχα δεν έχουν όριο και οι παρανομίες. Σε ότι αφορά στο θέμα του εκλογικού υλικού, είναι διασφαλισμένο εντός του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και προφυλαγμένο από τις 16 Μαρτίου.

Ήταν ακόμη στη διάθεση του υπουργού Υγείας για έλεγχο μετά από έγγραφό μας την 2η Απριλίου εντός του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έλεγχος που ποτέ δεν έγινε! 

Η διάρρηξη που έγινε στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είχε ως επίκεντρο τον χώρο της αρχικής φύλαξης του εκλογικού υλικού, στον οποίο κατευθύνθηκαν και ερεύνησαν οι διαρρήκτες (την επόμενη ημέρα οι συκοφάντες μας, υπονοούσαν ότι η διάρρηξη έγινε για να αφαιρεθεί το εκλογικό υλικό).

Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας ενημερώθηκε την επόμενη της διάρρηξης εγγράφως ότι το υλικό είναι άθικτο! 

Το Σώμα Επιθεωρητών (ΣΕΥΥΠ) ήρθε με εντολή του υπουργού Υγείας, να αναζητήσει τι υλικό 20 ημέρες μετά την απόφαση της ακύρωσης των εκλογών για να θολώσει τα νερά και την ίδια μέρα της παράνομης σύστασης του Διοικητικού Συμβουλίου των έξι (6). 

Οι ελεγκτές του υπουργείου Υγείας ουδέποτε επικοινώνησαν μαζί μου για να ρωτήσουν για το εκλογικό υλικό, όπως θα όφειλαν δεδομένου ότι την ευθύνη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου από τις 15 Μαρτίου έως τις 25 Απριλίου την είχα εγώ ως πρόεδρος.

Σε κάθε περίπτωση το υλικό βρίσκεται ασφαλές εντός του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Επισημαίνω ότι τις ενστάσεις τις έχουμε στείλει στη δικαιοσύνη με δική μας πρωτοβουλία από τις 3 Μαΐου και προκαλούμε υπουργό και συνεργάτες να εξηγήσουν γιατί δεν απευθύνθηκαν εκεί αυτοί. Η δικαιοσύνη είναι η μόνη που μπορεί να κρίνει αντικειμενικά αν υπήρξε πρόβλημα ή όχι.

Άλλωστε με δυο καταμετρήσεις παρουσία νομικών συμβούλων του πρώην Προέδρου του ΠΙΣ, των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και όλων των ενδιαφερομένων, όποιος σήμερα μιλά για νοθεία και δεν καταφεύγει στη δικαιοσύνη είναι αισχρός συκοφάντης. 

Σχετικά με τη νομιμοποίηση στις τράπεζες και τον κλειδάριθμο, έγιναν όλα τα προβλεπόμενα μετά την εκλογή του ΔΣ στις 16 Μαρτίου, με την νομική υποστήριξη των συμβούλων του ΠΙΣ.

Προκαλούμε οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη να προσφύγει στη δικαιοσύνηόπου προσφεύγουμε και εμείς. 

Τέλος αναφορικά με την εκλογή προέδρου χωρίς απαρτία, είναι παιδαριώδες να επικαλείται κάποιος γενικό νόμο προγενέστερο κατά μία 20ετία (κώδικας 1999), όταν υπάρχει νόμος που ρυθμίζει συγκεκριμένα τη λειτουργία μας και είναι πρόσφατος (Ιατρική νομοθεσία 2018).

Η συκοφαντία, η σκευωρία και η παρανομία θα απαντηθούν με ένδικα μέσα.

Δρ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος 
Πλαστικός χειρουργός 
Εκλεγμένος πρόεδρος ΠΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου