Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

O ΙΣΑ επ’ αφορμής της σύλληψης αδίστακτου απατεώνα που προέβη σε αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος εφιστά την προσοχή στους πολίτες

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών επ’ αφορμής της σύλληψης αδίστακτου απατεώνα που προέβη σε αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή ασθενών εφιστά την προσοχή του κοινού.

Ο Προέδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής :

«Ο ΙΣΑ έχει ζητήσει από την Εισαγγελία να ενημερωθεί για την επικίνδυνη δράση του αδίστακτου απατεώνα που έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι υπηρεσίες του Συλλόγου διενεργούν ενδελεχείς ελέγχους για να επικαιροποιήσουν και να διασφαλίσουν τις πιστοποιήσεις των μελών του και να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία.

Θα πρέπει ωστόσο και ο πολίτης να είναι ενημερωμένος και να αναζητά τη σχετική πιστοποίηση του ΙΣΑ στα ιατρεία που επισκέπτεται. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη του κάποια παρατυπία θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης είναι σημαντικό να είναι ενημερωμένος και να απορρίπτει κάθε θεραπευτική μέθοδο που πουλάει φρούδες ελπίδες και υπόσχεται λύσεις που βρίσκονται έξω από τα όρια της επιστήμης»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου