Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

143 προσλήψεις ειδικευμένων γιατρών του Ε.Σ.Υ. σε 29 νοσοκομεία όλης της Ελλάδας

Eurokinissi
ΕΤΗΝΟΣ
Είστε πτυχιούχοι γιατροί με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ιατρικής επιστήμης και αναζητάτε εργασία στον χώρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ);

Το Proson.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις 143 ανοιχτές προσλήψεις ιατρικού προσωπικού σε όλη χώρα.


Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίας αφορούν γιατρούς για κάθε ειδικότητα, με πρόσληψη σε 29 διαφορετικά νοσοκομεία νομών όλης της Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις ανά νοσοκομείο και περιοχή παρακάτω:
Οι θέσεις εργασίας των γιατρών ανά νοσοκομείο, ειδικότητα και περιοχή6 Γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Τα Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή υποψηφιότητας για την πλήρωση θέσης ιατρού και οδοντιάτρου κλάδου Ε.Σ.Υ. είναι τα εξής:

1. Αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας, με ενσωματωμένο το ηλεκτρονικό έντυπο βιογραφικού σημειώματος ,η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr.

2. Αντίγραφο της αίτησης – δήλωσης υποψηφιότητας που έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά, υπογεγραμμένο από τον υποψήφιο.

3. Αρχείο pdf ή jpg του πτυχίου. Σε περίπτωση πτυχίου πανεπιστημίου της αλλοδαπής απαιτείται φωτοαντίγραφο του πτυχίου με τη σφραγίδα της Χάγης, φωτοαντίγραφο επίσημης μετάφρασης και φωτοαντίγραφο της απόφασης ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ, όπου απαιτείται.

4. Αρχείο pdf ή jpg της απόφασης άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

5. Αρχείο pdf ή jpg της απόφασης χορήγησης τίτλου ειδικότητας.

6. Αρχείο pdf ή jpg με πρόσφατη βεβαίωση του οικείου Ιατρικού Συλλόγου στην οποία να βεβαιώνεται ο συνολικός χρόνος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, η ασκούμενη ειδικότητα (για τους ιατρούς) και ο συνολικός χρόνος άσκησής της.

7. Αρχείο pdf ή jpg Πιστοποιητικού γέννησης ή φωτοαντίγραφου του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφου διαβατηρίου. Όταν πρόκειται για πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται και επίσημη μετάφραση των δικαιολογητικών αυτών.

8. Αρχείο pdf ή jpg με υπογεγραμμένη Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου για διορισμό ιατρού, στην οποία να αναφέρονται τα εξής:

Για θέσεις Επιμελητών Α΄ και Β΄

(α) δεν υπηρετώ σε ομοιόβαθμη με την υπό διεκδίκηση θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. ή υπηρετώ σε ομοιόβαθμη με την υπό διεκδίκηση θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. και έχω συμπληρώσει δυο χρόνια συνεχούς υπηρεσίας στη θέση αυτή

(β) δεν έχω παραιτηθεί από θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. πριν από τη συμπλήρωση δυο (2) χρόνων από το διορισμό μου ή σε αντίθετη περίπτωση ότι έχουν συμπληρωθεί πέντε (5) χρόνια από την ημερομηνία παραίτησής μου.

(γ) δεν έχω αρνηθεί διορισμό σε θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. ή σε αντίθετη περίπτωση, ότι έχουν συμπληρωθεί πέντε (5) χρόνια από την παρέλευση της προθεσμίας ανάληψης υπηρεσίας

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων

Κάθε υποψήφιος καλείται να υποβάλλει σχετική αίτηση δήλωσης συμμετοχής αναφορικά με τις θέσεις και την ειδικότητα του ενδιαφέροντος του, μαζί και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή του στην πιθανή κάλυψη μίας εκ των προαναφερθέντων θέσεων εργασίας.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων διαρκεί μέχρι την ανάλογη ημερομηνία η οποία αναγράφεται σε κάθε προκήρυξη ξεχωριστά.

5 σχόλια:

  1. Σκεφτείτε συνάδελφοι που έφτασαν τα πράγματα για να συγκινηθούν αυτοί οι απατεώνες. Φυσικά σταγόνα στον ωκεανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα χωρέσουν τόσοι ιατροί; Θα τσουγκρίζουν στις πορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε πτυχιούχοι γιατροί με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ιατρικής επιστήμης ? Αποφυγετε το ΕΣΥ διοτι θα ειστε 24 ωρες το 24ωρο σε ετοιμοτητα ,κακοπληρωμενοι και πανταχοθεν βαλλομενοι .Καλυτερα ιδιωτικο επαγγελμα χωρις ταμεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......δηλαδή με αυτούς θα.....μπαλώσουν τα κενά? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα........καλά να πάθεις Έλληνα.....λαλάκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλα θύματα για ξεζουμισμα, έτοιμα να σηκώσουν τις εφημερίες νύκτες, γιορτές και αργίες.Να υπομένουν τις προσβολές από τον "Άγιο" ελληνικο λαό ,να είναι υπεύθυνοι για όλες τις δυσλειτουργίες του ΕΣΥ και να του κουνάνε από πάνω το δάκτυλο οι ψηφολαγνοι ανεύθυνοι πολιτικοί .Τσάμπα τα διαβάσματα,οι αγωνίες και τα όνειρα,πνίγονται για 3 και 60 στον βούρκο του ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή