Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Παρασκήνια/Τι πολιτικές εξελίξεις θα φέρει η υπόθεση με τις παρακολουθήσεις – Ανησυχία και στο υπουργείο Υγείας

υπουργείο Υγείας (ΦΩΤΟ: HealthReport.gr)

Home/Health Report 
Health Report Παρασκήνια

Τι πολιτικές εξελίξεις θα φέρει η υπόθεση με τις παρακολουθήσεις – Ανησυχία και στο υπουργείο Υγείας

Αναστάτωση και στο υπουργείο Υγείας από τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις από τον ΕΥΠ

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Όλοι τελικά επηρεάζονται από την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση. Αν για κάποιους βγει σε καλό (όπως για το ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε την υπόθεση), αποτελεί μάλλον ένα ερώτημα…

Όμως αναστάτωση και μάλιστα «γερή» έφερε η υπόθεση σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη και βέβαια και στο υπουργείο Υγείας. Όλοι αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα από τις αποκαλύψεις και τις παραιτήσεις «βόμβα» κι αν οι πολιτικές εξελίξεις οδηγήσουν τελικά σε πρόωρες εκλογές που είχαν αποκλεισθεί προσφάτως από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Στο υπουργείο Υγείας όπως άλλωστε και σε όλη την κυβέρνηση, επικρατεί έντονος προβληματισμός καθώς η υπόθεση καίει και μπορεί να έχει απρόβλεπτες διαστάσεις τις επόμενες ημέρες.

Και το ζήτημα είναι πως σε μία περίπτωση πρόωρων εκλογών λόγω των αποκαλύψεων, θα μείνουν πολλές υποθέσεις μισές στο υπουργείο Υγείας. Από τον προσωπικό γιατρό, μέχρι τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού αλλά και τις αλλαγές που σχεδιάζονται στα νοσοκομεία.

Παρακολουθήσεις με πολύπλευρες συνέπειες για τους πολίτες…

5 σχόλια:

  1. Συγγνώμη αλλά η χώρα υπήρχε και πριν το απίθανο ......έργο της ΝΔ (χρεοκοπία, μνημόνια, γκριζάρισμα στο Αιγαίο κλπ !) και θα υπάρχει και μετά.....μην ανησυχείτε! Όσο για τον προσωπικό ιατρό, δεν είναι στα μισά αλλά στο ......0 ! Το απόλυτο 0 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λε ρε παιδι μου? Λετε να πεσει η ΝΔ και να μην προλαβει να μας σωσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως πολλοί Συνάδελφοι σας είχαμε επισημάνει άχρηστοι κυβερνητικοί καρεκλοκενταροι , ο ιατρικός κοσμις θα είναι εδώ όταν από εσάς δεν θα έχει μείνει ούτε ανάμνηση! Καιρός να βρείτε μια......πραγματική δουλειά......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Svetlana Ashetidi Hondrokefalidi: Igo den anisiki mnogo figi afto kalo pidi tavarish Komisar Plevriev giati erti Komisar Ksanto pu ine kalo pedi ki afto! Den diaferi tipota ke oli afti boithisi giatro apo megalo sovetski soyoz gini persona giatro ke exetazi hazo elini ! Igo voithisi komisari kani igia elada opos narodna republika kuburistan ke ekloges psifisi ......dio fores mia ND ke mia SIRIZA......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητη μας Σβετλανα ,το θετεις πολυ σωστα ,διοτι ολοι οι κομισαριοι και υποκομισαριοι πρωτα ειναι κομμουνιστες και μετα πατριωτες .Ο κομισαριος Πλεβριεφ θα ειναι παρελθον συντομα ,αλλα τον διαδεχεται ο κομισαριος Ξανθοφ με τον υποκομισαριο Βαρδαρομποφ ,μια θρυλικη μορφη στο χωρο της υγειας .Εσυ θα κανεις εξεταση σε 1 λεπτο και θα τρως τη φασολαδα μεσημερι -βραδι .Ετσι μονο θα παει μπροστα ο προσωπικος γιατρος και η μεγαλη Σοβιετικη μας Ελλαδα .Θα υπαρχει γιατρος για ολους ,ε κι αν μερικοι μας αφησουν για τον αλλο κοσμο εξαιτιας ασχετοσυνης ή ανικανοτητας των συναδελφων σου ,δεν πειραζει .Θα φερουμε λαθρομεταναστες και ολα μια χαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή