Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Όλοι ή οι μισοί; Το δίλημμα του Μεγάρου Μαξίμου

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Όλοι ή οι μισοί; Το δίλημμα του Μεγάρου Μαξίμου

Άλλος ένας πονοκέφαλος για το Μέγαρο Μαξίμου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί παρότι επισήμως δηλώνεται ότι θα αποφασίσει η επιτροπή των ειδικών

Δήμητρα Ευθυμιάδου HR

Προβληματισμός λένε πηγές του HealthReport.gr επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το μέλλον που θα έχουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. Η συζήτηση έχει ήδη ανοίξει για την επιστροφή τους, παρότι μέχρι προσφάτως ο υπουργός Υγείας ήταν κάθετα αντίθετος και σημείωνε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο τέλος του έτους οπότε και λήγει η διαθεσιμότητα στην οποία έχουν μπει.

Οι εκλογές όμως έχουν ανατρέψει το κλίμα γι αυτό και ήδη έχουν αρχίσει οι αρμόδιοι υπουργοί (Πλεύρης – Γκάγκα) να μιλούν ανοικτά για το θέμα. Άλλωστε ήδη υπάρχει δυσαρέσκεια για τον χειρισμό της υπόθεσης και το πολιτικό κόστος θεωρείται μεγάλο.

Γι αυτό και για το Μέγαρο Μαξίμου δεν φαίνεται να είναι απλό το ζήτημα, καθώς η συνολική επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών θα έχει διπλή πολιτική ανάγνωση: ότι η κυβέρνηση κάνει πίσω λόγω των εκλογών ή ότι κάνει πίσω γιατί ουσιαστικά αποδέχεται το λάθος της να είναι στον «πάγο» χιλιάδες υγειονομικοί όταν η χώρα ζει στην απόλυτη ελευθερία.

Μ αυτά και μ αυτά υπό συζήτηση είναι εάν θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι ή οι μισοί ώστε να κρατηθεί και στο …ύψος του το πολιτικό προφίλ της κυβέρνησης.

Σπαζοκεφαλιά…Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

2 σχόλια:

  1. να απολυθουν. δεν πιστευουν στην ιατρικη αρα δεν εχουν χωρο στο ΕΣΥ. απολυση χτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Απόλυση τώρα. Και εισαγγελική παρέμβαση στους παπάδες που παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους με τις μεσαιωνικές απόψεις τους. Αλλά σιγά μη γίνει τίποτα εδώ στο Γιουνανιστάν

      Διαγραφή