Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δικαίωση φαρμακοποιών από το ΕΣΡ για ΑΝΤ1!

Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Τόσους μήνες μπορεί να μη μιλούσαμε, αλλά γνωρίζαμε πολύ καλά όσοι ασχολούμασταν με το θέμα ότι είχαμε δίκιο και ότι θα δικαιωνόμασταν. 


Σε απόφαση που γνωστοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δικαιώνει τους φαρμακοποιούς για τα όσα δυσφημιστικά ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού ΑΝΤ1, τον Ιούνιο του 2012 περί «τοκογλυφίας» και «αισχροκέρδειας».

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επιβάλλει...

... στην εταιρεία με την επωνυμία ANTENNA TV Α.Ε., ιδιοκτήτριας του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού με διακριτικό τίτλο ΑΝΤΕΝΝΑ, τη διοικητική κύρωση της συστάσεως όπως τα πρόσωπα που αναφέρονται στις εκπομπές απολαμβάνουν δίκαιης, ορθής και αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, με απειλή επιβολής αυστηροτέρων κυρώσεων. Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 4η Φεβρουαρίου 2013, καθαρογράφτηκε και δημοσιεύθηκε κατά την 15ηΦεβρουαρίου 2013.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ 

Ολόκληρη την απόφαση θα την βρείτε παρακάτω.

Θυμίζουμε ότι τότε είχε συνταχθεί επιστολή διαμαρτυρίας την οποία προσυπέγραψαν μέσα σε ελάχιστες ώρες πάνω από 400 φαρμακοποιοί από όλη τη χώρα. Την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε εδώ. Επιπλέον είχαμε προβεί και σε διαμαρτυρία προς το ΕΣΡ.

Πρόκειται για απόφαση-σταθμό σε όσα ψεύδη και συκοφαντίες ακούγονται κατά καιρούς εις βάρος μας από ορισμένα ΜΜΕ. Σε αυτή την αδιαμφισβήτητη επιτυχία μας σημαντικό ρόλο έπαιξε το Συνιστολόγιο των Φαρμακοποιών με τις χιλιάδες των μελών του, τα οποία παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις διαδικτυακά μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. 

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφερε και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και ειδικότερα το μέλος του ΔΣ κ. Γιάννης Δαγρές, του οποίου η συμβολή ήταν τεράστια προς όλες τις κατευθύνσεις.

FARMAKOPOIOI.BLOGSPOT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου